Pattaya Cricket Clubs sociala lag spelar mot Koh Chang Cricket Club

Pattaya Cricket Clubs sociala lag spelar mot Koh Chang Cricket Club den 13 mars 2021

Av Clive Rogerson

  Matchen var en tävling med 30 overs uppdelad i två innings med 15 overs vardera och spelades på Pattana Sports Resort den 13.th mars.  

Steve Perry från Koh Chang och hans team gör ett fantastiskt jobb med att introducera thailändska barn för cricket och coacha dem under flera år till en hög standard. Det var fantastiskt att vara värd för ett så entusiastiskt lag som bowlade bra och sprang som whippets runt fält. Målet var att låta alla bowla minst en gång och slå i högst 5.

  PCC valde ett lag av spelare med en medelålder på 60+, tillfälligt känd som Pensioners Cricket Club, som var mer lämpade för låghastighets social cricket, förutom Leo Lamprecht i åldern 13, och PCC:s yngsta spelare.

  PCC ombads att slå först och skickade in Trevor Moolman och Simon Wetherell som mötte Guy. Guy var snabb och exakt, men Trevor hittade ett sätt att slå några gränser innan han kastades för 15 av Win. Simon gick för 8 , körde ut via en mix-up med Bernie Lamprecht. Bernie gick vidare till 20 innan han gick i pension och Koh Chang hade gjort många förändringar i bowlingen. Leo, som föredrar att bowla, hann bara med 3 runs innan han blev bowlad. av Johnny. Vid det här laget var PCC 83 för 3, vilket inkluderade generös hjälp från Mr. Extras, men sedan föll hjulen av. Poom och Guy tog wickets och Gazzatron (fråga inte) fick sig själv att springa ut i slapstick fashion. PCC avslutade sin 1st innings med 95 för 6

 Koh Changs första omgångar gjorde inte för väl. , och Andy Emery och Andy Schofield tog de andra. 2 för 5 efter 3 overs, men Guy och Jame kom till undsättning. Killen fick en snabb 3 innan han fångades av Leo utanför Pavit och Jame drog sig tillbaka på 16. Win lyckades bara 12 innan Leo kastade honom – hans första wicket i cricket. Det var när PCC:s bowlingarm föll av. Gary Moolman lyckades slå två overs och släppa in 1 runs, 22 var bredare eller inga bollar. Koh Chang avslutade sina innings på 18 för 92 (Mr. Extras fick 5) och bara 56 runs efter.

   PCC tog vecket för sina 2nd innings. Andy Schofield och Richard Holt mötte exakt bowling från Guy och Johnny, men poängen tickade tillsammans med extramaterial som läggs till regelbundet. Andy fångades väl av Guy för 9 och Holty gick i pension den 7. Andy Emery och Pavit var nästa. Andy kördes ut för 5 innan Pavit, som träffade PCC:s enda gräns för omgångarna, kastades nästa boll av Poom för 9 för 60 efter 4 overs. Sedan föll hjulen av igen. Peter C och Djuret föll båda LBW till Poom och Nut utan att göra mål medan Gary Moolman (10) och Ian (9) båda kördes ut av bra fältspel. Detta lämnade Gazzatron 2 inte ute och PCC på 1 för 93.  

   Koh Chang behövde 97 för att vinna i sin 2nd innings. Poom and Nut öppnade och Poom föll snabbt för Leo för 2, men Bodhi stabiliserade slagningen med 13 innan han drog sig tillbaka tillsammans med Nut. Gary Moolman hade hittat en ny arm i pausen mellan innings och tog 2 wickets i en over – både Yui och Veer för ankor, en bowlad och en fångad av Animal, den sista av PCC:s 7 fångster för dagen. Koh Chang hade sedan en serie run-outs, Meow för 1 och Johhny för 0 , som såg ut som att de skulle vara långt borta från målet. 15 åk.

   Utmärkelsen Man of the Match gavs till Poom som fick en PCC-tröja.

Tack till Andy Emery för att ha arrangerat evenemanget, Steve Perry för att ha tagit med Koh Chang på turné, domarna Dave Samways och Reds Liddell och målskytten Clive Rogerson. 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/