Älskar bilar? Mer information om Pattayas Cars and Coffee-evenemang som hålls i helgen på Bali Hai Pier! Det är gratis!

Pattaya, Chonburi –

Pattaya City förbereder sig för att vara värd för ett "Cars and Coffee"-evenemang på Bali Hai Pier-området kallat "Skaters Paradise" den kommande helgen som kommer att innehålla alla typer av bilar från klassiska, lyxiga, superbilar, lowriders och mer samt drycker, mat, och naturligtvis det nya skateboardområdet som inrättats nära Bali Hai Pier, tidigare hem för turistbussar som transporterade turister till ön Koh Larn. Designerbilar och klassiska bilar kommer också att ställas upp i Beach Road-området på söndag.

Thailands turistmyndighet (TAT) och Pattaya stad kommer att hålla tvådagarsevenemanget den 20 marsth och mars 21st.

I mars 20th på eftermiddagen och kvällen kommer evenemanget att hållas på Bali Hai Pier från 4:00 till 8:00

Det kommer att finnas ledigt utrymme för skridskoåkare nära havet vid Bali Hai Pier med över ett dussin food trucks fulla med mat och dryck.

ÖVER 300 bilar kommer att visas på Bali Hai Pier av alla typer, år och modeller för folk att se denna kväll. Inträde är gratis!

I mars 21st på morgonen med start runt 6:00 kommer bilarna att parkeras på båda sidor om Pattaya Beach Road från norra Pattaya och framåt, perfekt för fototillfällen.

Personer som kommer att gå med i evenemanget måste bära ansiktsmasker med andra hygieniska mått som ska användas som temperaturkontroller och användning av handsprit.

Pattaya News kommer att täcka huvuddelen av evenemanget på Bali Hai Pier från 4:00 till 8:00 denna lördag den 20 mars 2021.

Sändning
Användarrecension
5 (4 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/