Banglamung–

En annan laglig cannabisrestaurang har öppnats i Banglamung under den senaste veckan, den andra denna månad efter en laglig örtshakebutik med några livsmedel.

Restaurangen, 'Aroi Kan Rong Poa', har öppnats lagligt i Banglamung.

Restaurangägaren, Anchalee Chomchuen, 49, berättade för The Pattaya News, "Jag brukade vara en traditionell thailändsk skådespelerska i Chachoengsao innan jag flyttade till Banglamung."

"Jag hade tidigare öppnat en restaurang populär bland thailändare och utlänningar, inklusive turister, men senare stängdes den på grund av Covid-19-pandemin och den resulterande bristen på kunder," förklarade Anchalee.

"Jag bestämde mig för att öppna en restaurang igen, men den här gången en cannabisrestaurang, eftersom jag identifierade den starka efterfrågan från allmänheten att prova lagliga cannabisrätter. Vi har en mängd olika mat och dryck inklusive cannabisingredienser. Vi har erhållit alla lämpliga licenser och uppfyller alla bestämmelser för hälsoavdelningen." Anchalee fortsatte.

"Restaurangen är öppen dagligen från 10:00 till 6:00. Restaurangen ligger i Baan Rong Poa eller så kan du kontakta oss på 065-592 3982 och 062-463 2338." avslutade Anchalee.

Passera genom Ban Rong Poa-marknaden innan du korsar järnvägen och svänger vänster längs vägen hittar butiken, de kan också ge vägbeskrivningar via telefon på thailändska.

 

Berättelse av The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.