Den thailändska rocksångaren Sek Loso beviljades borgen i eftermiddags strax efter att Högsta domstolen avslagit hans överklagande om 42 månaders fängelse

Bangkok -

Den berömda thailändska rockmusikern Seksan “Sek Loso” Sookpimay beviljades tillfällig borgen i eftermiddags strax efter att Högsta domstolen hade avslagit hans överklagande av ett 42 månaders fängelsestraff för drogmissbruk och vapeninnehav, efter en incident på nyårsafton 2017.

Seksan kallades till Min Buris brottmålsdomstol i morse, den 25 mars, för att höra domstolens beslut efter att ha överklagat domen till Högsta domstolen för hans fängelsestraff förra året.

Högsta domstolen hade dock i dag avslagit hans begäran. Fängelsetjänstemän ska sedan ha tagit musikern från domstolen till Min Buri-fängelset efter domen.

Den 47-åriga rockstjärnan greps i sitt hem den 31 december 2017, för att ha skjutit en pistol inne i ett tempel i Nakhon Si Thammarat samt gjort motstånd mot arrestering. Han anklagades också för att ha varit i olaglig innehav av ett vapen och ammunition, för att bära vapen offentligt och för att skjuta offentligt utan motiverad anledning.

Han beviljades borgen för 600,000 2020 baht med reducerat fängelse i maj XNUMX medan Högsta domstolen behandlade hans framställning.

Från och med klockan 3:15 har Min Buris brottmålsdomstol meddelat att sångaren får en tillfällig borgen på 600,000 XNUMX baht. Seksan sågs lämna fängelset med en privat skåpbil kort efter beskedet.

Sek Loso har en lång historia av problem både juridiskt och personligt, även om det fortfarande är oerhört populärt i Thailand.

Foto med tillstånd: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.