SAMMANFATTNING: Thailand upptäcker 27 inhemska infektioner bland 48 nya Covid-19 Coronavirus dagliga fall under de senaste 24 timmarna

Nationella -

Thailand rapporterade 27 inhemska infektioner bland totalt 48 nya Covid-19 Coronavirus dagliga fall under de senaste 24 timmarna, meddelade Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) i morse den 30 mars.

Majoriteten av 22 lokala infektioner var in-/sjukhusfall, inklusive kontaktspårning, som bekräftades i Bangkok med 14, Samut Sakhon med 6 och Nakhon Pathom med 2.

De andra fem fallen rapporterades under proaktivt fall i lokala samhällen, särskilt på lokala marknader, fabriker, migrantarbetares sovsalar och immigrationsfängelse i Bangkok med 3 och Samut Sakhon med 2.

I dag har 66 24 personer återhämtat sig helt under de senaste 28,821 timmarna och har släppts från fältsjukhus och karantäncentra. Thailand har nu nått totalt 27,379 94 fall med XNUMX XNUMX återhämtningar och totalt XNUMX dödsfall sedan pandemin började.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.