Pakistans välfärdsorganisation i Pattaya håller månadsmöte, bjuder in gäster från andra organisationer

Pattaya, Thailand-

Måndagen den 29 mars 2021 kl. 8 bjöd Pakistan Welfare Organisation Pattaya (PWOP) in medlemmar i Pattaya Expats Club, Rotaryklubben i Pattaya och de utländska polisvolontärerna att gå med i deras månatliga möte för att diskutera olika oroande frågor till utlänningar som bor i Pattaya.
Evenemanget innehöll också några thailändska VIPs från Bangkok som deltog och även gav sina synpunkter. Evenemanget ägde rum på en restaurang belägen nära Zign-hotellet i Naklua och innehöll också utsökt, äkta pakistansk mat.
Med en engagerande dialog mellan både medlemmar av PWOP och gäster, fokuserade deltagarna på att brainstorma lösningar på vanliga problem för utlänningar som bor i Pattaya-området och att ge enighet och stöd för varandra.
Om Pakistans välfärdsorganisation:
Pakistan Welfare Organization Pattaya (PWOP) är en registrerad ideell, icke-religiös och opolitisk social välfärdsorganisation som grundats av några av de pakistanska invånarna i Pattaya, Thailand.
PWOP har arbetat i Pattaya, Chonburi sedan 2001. PWOP grundades under Nofal Fawads energiska ledning. Sedan grundandet har organisationen helt och hållet styrts av volontärer från alla samhällsskikt som har gett upp sin egen tid för att hjälpa samhället. Organisationen har hittills spelat en viktig roll relaterad till sociala frågor för personer med pakistansk bakgrund.
PWOP:s verksamhet bedrivs kontinuerligt under hela året. Dessutom spelar den en viktig roll för att lösa pakistaniernas problem. Organisationen firar händelser på viktiga dagar. I synnerhet har det äran att vara värd för den årliga årsdagen av Pakistans självständighetsdag i Pattaya den 14 augusti.
Som en välkänd pålitlig pakistansk samhällsorganisation representerar de invånarna i Pattaya och omgivande områden. PWOP arbetar för att hjälpa behövande både inom och utanför det pakistanska samhället.
Vi tror starkt på att lite hjälp räcker långt och vårt arbete skulle inte vara möjligt utan det generösa stödet från våra värdefulla medlemmar. Våra medlemmar i lokalsamhället har tacksamt hjälpt oss genom att stödja våra saker och göra det möjligt för oss att tillgodose behoven hos människor i nöd.

Historien bakom vår organisation:

Pakistan Welfare Organization Pattaya (PWOP) strävar efter att göra en positiv skillnad samtidigt som de representerar det pakistanska samhället i Pattaya och omgivande områden. Till en början hade PWOP inga lokaler eller resurser, och inledande möten hölls i grundarnas butiker.

Vår vision:

En omtänksam gemenskap där varje människa har ett värdefullt liv med lika värden som respekterar grundläggande rättigheter, frihet, jämlikhet och social harmoni.

Vårt uppdrag idag:

Idag blir PWOP allt mer aktiv för att hjälpa till att ta itu med lokala frågor. Våra engagerade medlemmar arbetar aktivt för positiv social förändring, och vår inkluderande förening är stolta över sina ansträngningar att involvera alla medlemmar. Att hedra och erkänna utländska pakistaniers roll i landets utveckling och framsteg genom att ge dem enkel tillgång till värdefull information, resurser, faciliteter, tjänster och privilegier.
Vi välkomnar alla generationer av pakistanska individer, som genom åren har blivit invånare och bosatt sig i Pattaya och omgivande områden.

Du kan kontakta dem och lära dig mer HÄR.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/