Plastfabriken kollapsar på grund av hård vind i Chonburi

FOTO: Sawang Het recue team

Chonburi –

En stor del av en fabrik i Chonburi-området kollapsade av starka vindar under en plötslig regnstorm tidigare i veckan i Panat Nikhom-distriktet. Inga personskador rapporterades.

FOTO: Sawang Het recue team

Räddningsarbetare underrättades om händelsen på onsdagseftermiddagen (31 marsst) vid en plastfabrik i Baan Sa Na, i deldistriktet Na Wanghin.

Räddningspersonalen kom till platsen för att hitta flera träd på vägen nära fabriken och att flera delar av fabrikens huvudbyggnad hade kollapsat. Lyckligtvis rapporterades inga personskador.

FOTO: Sawang Het recue team

Personalen på fabriken ska ha berättat för Panat Nikhom-polisen att det regnade och åtföljdes av kraftiga vindbyar innan kollapsen. Personalen befann sig dock i en sekundär byggnad under kollapsen.

Fabriksledningen lämnade inte omedelbart ett uttalande om händelsen eller en övergripande uppskattning av ekonomisk skada på grund av kollapsen av fabriksbyggnaden.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.