Kvinnlig motorcykelförare från Chonburi avlider efter att ha kolliderat med lastbil, förare av lastbil flyr från platsen

FOTO: Pu Kerd Malui

Chonburi –

En kvinnlig motorcykelförare har dödförklarats medan hennes passagerare fick allvarliga skador efter att ha blivit påkörd av en pickup i Ban Bueng. Föraren av lastbilen flydde från platsen efter olyckan.

Ban Bueng-polisen underrättades om olyckan på söndagskvällen runt midnatt (4 aprilth) på en landsväg i Nong Irun-distriktet.

Svarande poliser anlände till platsen för att hitta två skadade personer på vägen som hette Taweesak Kaset, 52, och Mrs Sirinuan Eiamrueng, 44.

De fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp. Mrs Sirinuan dödförklarades senare tragiskt.

CCTV-filmer som släppts av Ban Bueng-polisen verkar visa att pickup-föraren kolliderade med motorcykeln i motsatt körfält innan han skyndade iväg och flydde från olycksplatsen.

FOTO: Pu Kerd Malui

Polisen i Ban Bueng genomför ytterligare utredning för att lokalisera påkörningsföraren.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.