Sony Pictures Entertainment och Amazon Falls öppnar världens första Columbia Pictures-tema och vattenpark i Chonburi, Thailand

Bangkok -

Sony Pictures Entertainment och Amazon Falls meddelade idag, den 7 april, att de har stängt ett avtal med openna 'Aquaverse', världens första Columbia Pictures-tema och vattenpark vid stranden Bangsaray Beach i Chonburi, Thailand, bara tjugo minuter från Pattaya.

Columbia Pictures Aquaverse, som är planerad att börja öppna från oktober 2021, kommer att vara en unik tema- och vattenpark och nöjesdestination för Thailand, med åkattraktioner och attraktioner med nya tema från älskade karaktärer från några av studions mest framgångsrika filmer, inklusive Ghostbusters, Jumanji, Bad Boys, Men in Black och Hotel Transylvania.

Parken kommer att innehålla åtta temazoner med en rad både vatten- och landbaserade attraktioner samt ett spännande program med liveshower, underhållning och interaktiv rekvisita. Temarestauranger samt specialvaror och butiker kommer också att omfattas på the Aquaverse... 

De åtta uppslukande zonerna med tema är:

  • Men in Black Thrill Rides – Aquaverses mest spännande åkattraktioner och attraktioner finns här, inklusive hårresande vatten- och dalbanor, varav en har en 12-meters ritt med fritt fall som får dig att bry dig ner i ett MIB-maskhål.
  • Ghostbusters Supernatural Experience ⠀ ” Kliv in i Ghostbusters-portalen och zippa över spökfällor när du glider nerför en vatten-och dalbana med din bästa vän eller vågar gå in i världens första och enda helt slutna vattenkupol i en familjebåttur
  • Bad Boys Raceway – Upplev spänningen i jakten och sätt pedalen till plåten runt våra nya utomhus gokartbanor på en racerbana med Miami-tema i neon.
  • Jumanji Jungle Adventure – Trotsa Jumanjis värld genom vattenrutschbanor med vilda djungeltema, besök Jaguar Mountain samtidigt som du jagas av mandriller innan du kastar dig ut i Jumanjis plaskbassäng!
  • Hotel Transylvania barnvänlig zon – Aquaverses största vattenparksattraktion med över 100 vattendrag, stänkhinkar, vattenraketer och mer!
  • Surf's Up in Surfer's Paradise – Surfa på en mäktig våg och visa oss vad du har på den spännande vattenparkensattraktionen med vår dubbla Flowrider!
  • Molnigt med risk för köttbullar Swallow Falls River Adventure – Ta en paus från dagens spänning genom att turnera i Aquaverse längs den lata floden och träffa de fantastiska Foodimals med i succéfilmen.
  • VIVO Wave Pool – Koppla av i en gigantisk vågbassäng inspirerad av den kommande animerade musikalen. Vågpoolszonen är den idealiska platsen för musikevenemang och liveshower, där kändisartister och internationella DJ:s i världsklass kommer att stå på scenen.

För mer information, besök: https://web.facebook.com/ColumbiaPicturesAquaverse

Pattaya News noterar att nöjesparken är den före detta vattenparken Cartoon Network, som bestämde sig för att sälja till Columbia Pictures efter ett års stängning på grund av Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.