SAMMANFATTNING: Thailand tillkännager 781 nya dagliga inhemska fall av Covid-19, 8 importerade fall och ett nytt dödsfall

Thailand -

Thailand har meddelat 781 nya inhemska bekräftade fall av Covid-19 i kungariket i morse (10 aprilth), med 8 importerade fall för totalt 789 nya bekräftade fall av viruset med ett nytt dödsfall som rapporterats.

Tillkännagivandet gjordes av Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) i Bangkok.

Av de 781 nya lokala fallen återfanns 522 genom kontaktspårning och på sjukhus, och 259 hittades genom aktiv fallsökning i lokala samhällen.

Bangkok hade flest fall med 185 fall, Chiang Mai hade 168 och Samut Prakan hade 75. Resten finns i andra provinser. (Chonburi hade 141 fall men spelar in dem senare än CCSA som stänger av deras inspelning vid en tidigare tidpunkt dagen innan och alla inkluderades inte i summan idag och kommer att spelas in av CCSA i morgon.)

Fallen i Bangkok, enligt CCSA, var främst från en grupp människor som gick på pubar och nattklubbar i Bangkok-området.

Ett dödsfall rapporterades som var en thailändsk man i åldern 68, arbetslös, som bodde i Nakhon Pathom. Han hade personliga hälsoproblem som var fetma, diabetes och högt blodtryck.

Den 7 februari började han få misstänkta symtom. Den 13 februari bekräftades han med Covid -19.

Han hade njursvikt och dödförklarades den 4 april.

Chonburi Public Health Department Public Relations tillkännagav 141 nya bekräftade fall av Covid-19 i morse den 10 april 2021. En betydande mängd av dessa kommer från en enda pub i Chonburi-området, puben Flintstones.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

Chonburi lägger till 141 nya lokala fall av Covid -19

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.