Ny flodhäst på Khao Kheow Zoo i Si Racha har fått sitt namn efter 20,000 XNUMX röster från thailändska invånare

Si Racha –

En helt ny bebis flodhäst på Khao Kheow Open Zoo i Si Racha fick sitt namn officiellt denna vecka och heter nu "Moo Wan". (Söt fläsk)

Bebisen är en flodhäst som föddes den 14 januarith. Flodhästen är mycket frisk, enligt djurparkens tjänstemän, och har blivit en stor attraktion för parken. Namnet på den baby flodhäst var uppe för röstning från allmänheten med priser på raden.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

https://thepattayanews.com/2021/02/27/khao-kheow-open-zoo-in-si-racha-welcomes-new-baby-hippo-holds-contest-for-name/

Mr. Taewin Rattanawongsawat, som är chef för Khao Kheow Open Zoo, sa till The Pattaya News, "Vi fick mer än 20,000 XNUMX röster från människor i Thailand."

"'Moo Wan'-namnet hade de högsta rösterna. Efter att vi genomfört en utlottning för de som röstat fram ett kontant pris, fick vi vinnaren som är Ms. Namfon Viriyapongpan från Bangkok. Hon fick ett kontantpris på 3,000 XNUMX baht.” sa Taewin.

”Ytterligare 10 priser är zoobiljetter. Kolla in pristagarna på vår Facebooksida 'สวนสัตว์เปิดเขาเขียว Khao Kheow Open Zoo' eller ring 0-3831-8444 ext. 212." Taewin lade till.

"Vi håller strikta hygieniska åtgärder under Covid -19-pandemin. Turister som besöker djurparken måste följa dessa försiktighetsåtgärder, som att bära en mask och socialt avstånd samt begränsa mängden publik som besöker djurparken." avslutade Taewin.

För mer information ring 038-318444 eller besök www.kkopenzoo.com.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.