Medelålders kvinnlig Pattaya-lotteriförsäljare slåss mot rånarförsök i Pattaya

FOTO: Amphon Sangkaew/77kaoded

Pattaya –

En kvinnlig lottförsäljare ska ha lyckats bekämpa ett rånarförsök som försökte stjäla från henne på natten i Pattaya tidigare i veckan.

Mrs. Mueangmon Purlai, 49, berättade för associerad thailändsk press, "Händelsen inträffade tidigare denna vecka i Soi Bongkot. Jag gick ensam hem på natten efter att jag avslutat mitt jobb med att sälja lotter.”

"En thailändsk man närmade sig mig från skuggorna och stoppade mig i ett huvudlås och täckte min mun medan han försökte ta min axelväska. Jag fick inte en bra titt på honom eftersom det hände snabbt, men såg tillräckligt för att inse att han var thailändsk och att jag tror att han är stammis i Soi Bongkot-området.” sade Mueangmon till pressen.

"Jag slog emot och bet hans hand, vilket fick honom att rygga tillbaka och släppa sitt grepp om min nacke och mun. Det var en bil som passerade och jag skrek på hjälp, vilket fick mannen att snabbt fly från området. Jag tror att den här mannen har följt mig förut eftersom jag ofta går hem ensam på natten.” Mueangmon fortsatte.

"Efter händelsen gick jag omedelbart till Pattayas polisstation för att rapportera rånförsöket till Pattayapolisen", avslutade Mueangmon.

Pattaya-polisen granskar CCTV-filmer i området för det rapporterade rånet och försöker hitta den misstänkte. Pattaya News noterar att fräcka rån eller "rån" är sällsynta i Pattaya och Pattaya Police uppgav att händelsen är en högsta prioritet att lösa.

Detta är den andra incidenten med en lotteriförsäljare den här veckan, med en blind manlig lotteriförsäljare som faller i ett öppet stormavlopp igår, den 14 april.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

 

Sändning
Användarrecension
5 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.