Chonburi-provinsen släpper provinsiella order, massor av ytterligare Covid-19-stängningar och restriktioner implementerade från och med den 18 april 2021

Chonburi, Thailand-

Chonburi-provinsen släppte sina provinsiella Covid-19-relaterade order i morse den 17 april 2021, som träder i kraft i morgon den 18 april 2021.

Alla nationella beställningar är i den ordning som tillkännagavs igår, du kan granska dessa beställningar här. Vi kommer inte att återföra alla dessa åtgärder (som stängning av nöjesställen) utan snarare fokusera på Chonburi-specifika provinsorder nedan. Följande objekt är för Chonburi och inte för nationell nivå. De är i kraft tills vidare och/eller när situationen med Covid-19 förbättras, med verkan från Imorgon den 18 april 2021.

De har bett att folk inte använder ordet "lockdown" för att beskriva restriktionerna, och säger att det inte finns någon lockdown eller utegångsförbud och att människor är fria att röra sig.

Om du har frågor om din lokal kan öppna, vänligen kontakta Stadshuset på 1337.

-Alla tidigare stängningar som nöjesställen förblir stängda.

- Stängning av snooker, pool, skateparker, skridskoåkningsområden, bowlingbanor, liknande fritidsaktiviteter

-Internetkaféer är stängda, liksom internetspelkaféer

-Arkader, lekområden (lägger till lekplatser, nöjesparker från nationella ordnar)

-Pooler (säger att inomhus och utomhus, de tog bort ordet offentlig, sannolikt för att undvika den vanliga konflikten i tidigare låsningar med lägenhetsägare), vattenparker, nöjesparker, fristående videospelsmaskiner, barnområden på marknader och gallerior.

- Bankettsalar, konferensrum, festlokaler, överallt där människor samlas

-Stängning av dagis, daghem, äldreomsorg öppen.

-Skolorna är stängda (de är avstängda i alla fall, men alla sommarskolor, andra aktiviteter är stängda om inte särskilt tillstånd från statliga myndigheter ges)"

-Event med över 50 personer är förbjudna om inte regeringens tillstånd beviljas, folk avråds från att hålla några evenemang i allmänhet.

-Amuletbutiker är stängda

- Spa, massagebutiker (inklusive traditionella), massagesalonger, skönhetskliniker, bastur, liknande platser

-Tatuerings- och piercingbutiker

-Gym och fitnesscenter kan ÖPPEN men måste stänga senast 9:00, inga gruppaktiviteter, klasser etc. (Nationell ordning)

- Stormarknader, närbutiker, nattmarknader, restauranger för take-away, etc. stängda från 11:00 till 4:00 (Det finns INGET utegångsförbudMen de stänger i princip allt över en natt för att begränsa rörelsen. Detta är en begränsning på nationell nivå för röda zoner)

- Restauranger öppna till 9:00 för att äta in, ingen alkoholförsäljning tillåten för att äta in. Det finns inget förbud mot takeaway alkohol eller köpt från andra butiker för att konsumera hemma. Stängt 11:00 för take-away. Begränsning av röd zon på nationell nivå.

-Malls kan öppna till 9:00 om inte butiken nämns någon annanstans i de nationella eller provinsiella orderna som måste stänga.

- Biografer, teatrar, shower, kabaréer, etc stängt.

-Stränder, parker, reservoarer, är bara för att träna. Att samlas, äta, dricka i dessa områden "begärs" att inte ske. (Simning är INTE förbjudet. Det är oklart om detta innebär att solstolsförsäljare måste stänga eftersom detta är en "förfrågan" kontra en beställning)

-Det finns inga restriktioner/karantäner för att komma in i eller lämna provinsen, men folk "ombeds" att inte resa ut ur provinsen och att stanna hemma.

Detta är ett utvecklingsdokument/berättelse, mer kan läggas till/ändras utan föregående meddelande. Vänligen kom ihåg att vi bara översätter och rapporterar denna information, om du har ett klagomål eller vill förtydliga en order/begränsning, kontakta Stadshuset på 1337 kontra att skicka ett mail till oss, vi skapar eller tillämpar inte reglerna, tack. Om den inte nämndes i listan är den troligen tillåten att vara öppen.

Sändning
Användarrecension
3.67 (6 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/