Thai Department of Disease Control säger att "jobba hemifrån" för Covid-19 betyder inte att jobba från ett kafé, en strand eller ett köpcentrum

Thailand-

Department of Disease Control (DDC), genom en representant i eftermiddags, uttryckte växande frustration över många människors bristande efterlevnad av Covid-19 sjukdomskontrollåtgärder, och släppte en specifik varning.

Uttalandet gjordes av Dr. Chao Tasanam, från DDC, en talesperson för avdelningen.

Han uppgav att kluster i allt större utsträckning hittades på restauranger, kaféer och liknande platser i landet och mycket av detta berodde på att restauranger fortfarande tillät stora grupper av människor att äta tillsammans och människor övervägde arbete hemifrån som arbete på distans. Även om barer och nattklubbar är stängda tillåter de flesta provinser att platser som gallerior och restauranger är öppna.

Dr. Tasanam sa att uppmaningen att arbeta hemifrån innebar att man, föga överraskande, skulle stanna hemma med endast medlemmar i ditt eget hushåll och inte gå till kaféer, restauranger, stränder, gallerior eller andra offentliga platser för att arbeta och interagera med andra människor. Han hävdade att ett betydande antal människor som "jobbade hemifrån" inte riktigt stannade hemma för närvarande, trots tusentals Covid-19-fall om dagen, utan istället gick ut till olika platser och platser för att arbeta med sina elektroniska enheter.

Dr. Tasanam sa att han visste att denna period var svår och han visste att de flesta thailändare var väldigt sociala till sin natur och inte gillade att bo i sina hem eller rum ensamma eller med bara sin familj, men betonade att dessa uppoffringar måste göras för att kontrollera Covid-19 situation så att alla kunde återgå till sina vanliga liv så snabbt som möjligt.

Sändning
Användarrecension
5 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/