Royal Thai Immigration säger att onlinerapporteringen nu fungerar

Thailand-

Efter månader av onlinerapporteringssystem som används av Royal Thai Immigration för utlänningar, fungerar det nu, enligt immigrationstjänstemän.

Webbplatsen används bland annat för 90 dagars rapportering som krävs enligt thailändsk lag för att alla utländska medborgare ska checka in regelbundet. Med webbplatsen nedlagd tidigare krävde detta att många människor gick till Immigration personligen, vilket inte är ett genomförbart alternativ för många på grund av ökad närvaro av Covid19 i landet.

Kommentarer på våra sociala medier-konton verkar också spegla att systemet fungerar mycket mer exakt.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/