Nongprues polischef och SWING Pattaya Association ger 100 uppsättningar måltider till medicinsk personal vid Covid-19 testcenter i Pattaya-området, hundratals vatten till personer som testar

Banglamung –

Nongprues polischef och SWING Pattaya Association gav 100 uppsättningar måltider till medicinsk personal som arbetar på Covid-19-testplatser i Pattaya idag, den 29 april, för att försöka få bukt med Covid-19 lokalt.

Nongprues polischef överste Chitdaecha Songhong tillsammans med chefen för SWiNG ​​Pattaya Association (SWING är en thailändsk organisation som arbetar i städerna Bangkok och Pattaya för att främja och skydda hälsan och mänskliga rättigheter för manliga, transpersoner och kvinnliga sexarbetare,) Mr. Suppachai Sukthongsa, som gav 100 uppsättningar måltider, vatten och snacks till läkare personal som arbetar med att hitta fall av Covid-19 i Pattaya med mobila enheter för biosäkerhet i Banglamung.

Folkhälsochefen i Banglamung, Mr. Somphon Jittiruengkiat, tog emot 100 uppsättningar måltidsvatten och snacks i en lokal i Banglamung på uppdrag av swing, Nongprues polischef och relaterade organisationer.

Dessutom gavs sjuhundra flaskor med dricksvatten till personer som kom för att testa för Covid – 19.

Mobila enheter för biosäkerhet är tillgängliga fram till den 2 majnd från 8:00 till 3:00 i området för att öppet testa för Covid-19 i det lokala samhället.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.