Thai Retailer's Association tillkännager öppettider för "Dark Red Zones", strängare än thailändska myndigheters regler

Thailand-

Thai Retailer's Association, i samarbete med Thai Shopping Center Association, tillkännagav sina öppettider för "mörkröda" zoner i Thailand i kväll som är strängare än de som anges av Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA).

  Du kan läsa CCSA-meddelandet om mörkröda zoner och det nya färgkodningssystemet för Thailand här.

Enligt båda thailändska shoppingföreningarna kommer de att anta följande regler i "mörkröda" zoner som är: Bangkok, Chonburi (Pattaya), Nonthaburi, Chiang Mai, Samut Prakan och Pathum Thani från och med första maj i minst två veckor eller fram till ytterligare meddelande från den thailändska regeringen:

- Köpcentra kommer att vara öppna från 11:00 till 8:00 (en timme strängare än CCSA-reglerna)

-Stormarknader kommer att vara öppna till 9:00

-Marknaderna kommer att vara öppna till 9:00

- Närbutiker som 7-11, Family Mart, etc. kommer att vara öppna från 5:00 till 10:00. Detta är strängare än CCSA-regeln från 4:00 till 11:00

-Restauranger (inklusive försäljare av matvagnar) kan endast köra take away fram till kl. 9. Det är förbjudet att äta middag i mörkröda zoner.

-Matbanor/öppna sittplatser på marknader för middagar måste stängas och får inte vara öppna. Detta inkluderar matvagnsförsäljare.

Dessa regler kommer att gälla i minst två veckor från första maj men kan förlängas enligt representanter från detaljhandelsföreningarna.

Sändning
Användarrecension
4 (4 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/