Smarta grindar testas vid Bali Hai Pier för att stödja Covid-19-mätningar, Koh Larn förblir öppen

Pattaya –

Smarta grindar används nu som ett test vid Bali Hai Pier för att stödja Covid – 19-mätningar med hjälp av ett 5G-stödt system.

Igår (30 aprilth), Pattaya City-tjänstemän tillsammans med National Telecom Public Company Limited har testat de smarta grindarna som används för temperaturkontroller och ansiktsigenkänning för att säkerställa att människor bär masker.

Den som ska till Koh Larn måste passera den smarta porten. Om de har hög temperatur eller inte bär ansiktsmasker kommer dessa smarta portar inte att öppnas och de kommer att nekas tillträde till transport till ön. Höga temperaturer kommer också att leda till att medicinsk personal kontaktas för att prata med personen i fråga och bjuda in till ett lokalt sjukhus för ett Covid-19-test.

Den smarta grinden fungerar via ett 5G-system som är ett av 'NEO Pattaya'-projekten och projektet genomförs via ett MOU (Memorandum of Understanding) mellan Pattaya City och National Telecom Public Company Limited.

Koh Larn är fortfarande öppet för besökare, även om alla restriktioner i Chonburi gäller för ön, inklusive att man inte kan sitta eller ligga på stränderna utan bara använda dem för träning. Nöjesställena är stängda och restauranger får inte erbjuda middagstjänster.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.