Tiotusentals anställda i Chonburi fabriker och företag ska testas för Covid – 19

Chonburi –

Omkring 33,000 19 anställda i "högrisk"-industrier och företag i Chonburi kommer att testas för Covid -XNUMX som en del av en kraftig ökning av proaktiva fall i provinsen, sade framstående thailändska tjänstemän i eftermiddags.

Idag (3 majrd), hölls ett möte i Chonburis stadshus ledd av assistenten för arbetsminister Surachai Chaitrakunthong tillsammans med företag och industrioperatörer och ägare.

Chonburi siktar på att testa 33,530 XNUMX anställda i företag och industrier i provinsen som bedöms som "högrisk", såsom fabriker eller byggarbetsplatser som sysselsätter hundratals människor där social distansering kan vara svårt och som fortfarande är öppna. Provinsen har tidigare utfört tester på platser med "högrisk" för allmänheten, som nöjesställen, stormarknadspersonal, taxichaufförer och liknande platser, men har nu flyttat fokus på grund av oro för fabriker och liknande platser.

Detta proaktiva fall kommer att påbörjas inom denna vecka enligt Chonburi tjänstemän. Testet kommer att vara gratis, men enligt Thailands policy kommer alla som testar positivt, även asymtomatiska, att behöva göra en medicinsk karantän under övervakning på ett sjukhus, fältsjukhus eller "sjukhus" som är tidigare karantänhotell.

Ökningen av tester är en del av en övergripande plan för Chonburi, för närvarande en av sex djupröda provinser, för att förhoppningsvis spåra asymtomatiska bärare av viruset och stoppa spridningen av Covid-19 som har skadat den turistberoende provinsen djupt, särskilt Pattaya Stad.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook,  Twitter,  Google Nyheter,  Instagram,  TikTok,  youtube,  Pinterest,  talk,  Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebook-grupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? E-posta oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.