Läsare Talkback: Om situationen i Thailand kring Covid-19 inte förbättras eller förvärras, skulle du överväga att lämna landet?

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

Den här veckan kommer vi att fråga dig:

Om den nuvarande situationen med Covid-19 i Thailand, att se förnyade restriktioner, företagsnedläggningar och andra åtgärder inte förbättras inom den närmaste framtiden och andra länder, som eventuellt ditt eget som USA, Storbritannien, Europa, etc. fortsätter att förbättras skulle du kunna tänka dig att åka hem, även på kort sikt?

Vi skulle vilja höra från dem som redan har bestämt sig för att lämna (vi har sett flera sådana uttalanden i onlinekommentarer) eller från dem som kanske bara åker tillbaka till sitt hemland för ett vaccin eller en "paus" för att övervaka situationen. Vi är medvetna om att en del människor slog läger i Thailand medan situationen var värre i västländer, men om situationen fortsätter att vända, kommer du eller planerar du att lämna det? Kommer det att vara permanent eller bara en paus eller tid att ta vaccinet, etc?

Vi vill veta vad DU tycker! Vi kommer sannolikt att göra en redaktionell artikel om detta ämne inom en snar framtid och den negativa ekonomiska inverkan många expats som potentiellt lämnar kan ha på den nuvarande situationen i Thailand.

Låt oss veta i kommentarerna nedan, på våra sociala medier som Facebook eller Twitter, eller maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. vi ser fram emot att höra från dig och kommer att publicera resultatet nästa vecka.

Sändning
Användarrecension
4 (7 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/