Stanna hemma och var säker med HungryNow-matleverans i Pattaya och maj-erbjudanden

Pattaya-

På grund av att Covid-19 stiger i Chonburi och att distriktet implementerar flera åtgärder och restriktioner, inklusive ett tillfälligt förbud mot att äta på restauranger, vet vi att du fortfarande är hungrig och fortfarande vill ha god mat samtidigt som du är säker hemma.

Våra vänner på Hungrig nu inse det också och att en prioritet för människor är att vara trygga, socialt avstånd och inte potentiellt exponeras för viruset. HungryNow har haft över ett års erfarenhet i Pattaya, specifikt kring leverans samtidigt som de har utövat de bästa säkerhetsåtgärderna. De bildades under den första infektionsomgången förra året och har bara förbättrats sedan dess.

Med hundratals restauranger och fler som registrerar sig hela tiden, särskilt som många restauranger flyttar till ett leveransfokus på grund av Covid-19-restriktioner, Hungrig nu är din bästa insats för säker, snabb och enkel leverans i Pattaya. Dessutom är leverans gratis – ja, gratis – inom 20 kilometer.

De har till och med nyligen uppgraderat sin applikation som du kan hitta här. och har bra erbjudanden för maj månad. Förresten, deras kampanjer och erbjudanden är till för ALLA, inte bara för vissa kunder eller grupper.

Här är en titt på majerbjudandena:

Ytterligare detaljer:
.
>>> 40% RABATT PÅ ALLA RESTAURANGER.
Använd kupongkoden HUNGRY40
**Minsta köp ฿350, maxrabatt ฿140.
*Koden kan användas 3 gånger av varje användare
>>>25 % RABATT PÅ FRUKOST
Använd kupongkoden BREAKKY25
**Minsta köp ฿150, maxrabatt ฿38
**Tidsgräns: 9–11
*Koden kan användas 2 gånger av varje användare
>>>20% RABATT PÅ LUNCH
Använd kupongkoden LUNCH20
**Minsta köp ฿250, maxrabatt ฿50
**Tidsgräns: 1–3
*Koden kan användas 2 gånger av varje användare
>>>฿80 RABATT PÅ MIDDAG
Använd kupongkoden DINNER80
**Minsta köp ฿500
*Tidsgräns: 6–8
*Koden kan användas 1 gång av varje användare
Vad väntar du på? Beställ nu med HungryNow. (Kom ihåg att på grund av begränsningar i mörkröda zoner för närvarande är leverans endast till 9:00 i Pattaya-området.)
Sändning
Användarrecension
2.5 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/