Kvinnlig motorcykeltaxichaufför dör efter att en bil kört på henne när hon försökte hjälpa till att få bort en herrelös hund från motorvägen i Pattaya

Pattaya –

En kvinnlig motorcykeltaxichaufför har förklarats avliden på platsen efter att ha blivit påkörd av en utländsk förare av en bil när han försökte hjälpa en herrelös hund av motorvägen i natt (9 maj)th) i Pattaya.

Pattayas polis underrättades om olyckan klockan 8 på Sukhumvit Road nära Chaiyapruek-korsningen i Nongprue.

Räddningspersonal och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta den skadade sedanen vars förare var en 29-årig tysk medborgare, vars namn undanhölls i väntan på en pågående utredning av myndigheterna.

I närheten hittade polisen i Pattaya City kroppen av Roongnapa Jaroensook, 21, som var en motorcykeltaxichaufför. Hennes hårt skadade motorcykel hittades på vägen i närheten.

Vittnen berättade för The Pattaya News att Roongnapa försökte hjälpa till att få bort en herrelös hund från motorvägen när sedanföraren kraschade in i hennes motorcykel.

Sedanföraren fördes till Pattayas polisstation medan polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att sammanställa en fullständig händelseförlopp. Den utländska föraren av bilen släppte inte omedelbart ett uttalande och det är okänt om någon rättslig åtgärd kommer att äga rum, med Pattaya Police uppger att de fortfarande sammanställer bevis kring olyckan. Den utländska mannen beskrevs som "samarbetsvillig" med thailändsk polis efter den tragiska olyckan och skadades inte själv.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
4.6 (5 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.