Ny offentlig park i Jomtien nästan färdig

Pattaya –

En ny stor offentlig park med en lagun som heter 'Nong Pong' på Jomtien Second Road är nu nästan färdig enligt projektutvecklarna.

Parken ligger i Soi Chaiyapreuk 4, mittemot lägenheten Riveria på Jomtien Second Road. Den totala byggbudgeten var cirka 32 miljoner baht. Bygget startade ursprungligen i maj förra året, enligt tjänstemän i Pattaya City.

Pattayas borgmästare Sonthaya Khunplume berättade för The Pattaya News i går (10 maj)th), “Parken är avsedd att vara en stor attraktion för Pattaya med fler "gröna zoner" i staden som kommer att locka både lokalbefolkningen för att träna och koppla av såväl som inhemska och utländska turister. Det närmar sig nu totalt slutförande."

”Ljus och träningsutrustning installeras som förväntas vara 100 procent färdigställda i augusti som ursprungligen planerat. Detta kommer att vara den nyaste offentliga parken i Jomtien som också kan användas för begränsade marina sporter. avslutade borgmästaren.

Pattaya News kommer att meddela när parken öppnas officiellt. Parken kommer att vara gated och förväntas inte tillåta herrelösa djur, noterade stadens tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

Sändning
Användarrecension
4 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.