Flyktfånge som satt i statlig karantän för upptäckt av Covid-19 greps i Chanthaburi efter att ha flytt från behandling från ett Rayong-sjukhus

Chanthaburi –

En flykting fånge som också var i statlig karantän efter att ha övervakats för ett möjligt positivt fall av Covid-19 fångades i går kväll, den 13 maj, efter att ha flytt från medicinsk behandling från ett lokalt sjukhus i Ban Khai District, Rayong.

Tawatchai Chatthong hade fängslats i Rayongs centralfängelse när han enligt uppgift var sjuk på grund av sina hälsoproblem. Han togs sedan för att få behandling och genomgå ett Covid-19-test på Ban Khais sjukhus.

Fången ska ha rymt från karantänen från sjukhuset via en stulen motorcykel tisdagen den 11 maj. Fängelsetjänstemännen tillsammans med den lokala polisen började sedan spåra hans fordon kort efter att ha blivit larmade om händelsen.

Från och med 7:30. Idag bekräftades det av Rayongs centralfängelsetjänstemän att den flyktingfånge hittades sent i går kväll i Chanthaburi av Kaeng Hang Maews lokala polis.

Han fördes omedelbart tillbaka till fängelset. Tawatchai skulle åtalas ytterligare och åtalas för stöld, tillade tjänstemännen. Han är separerad från andra fångar på grund av hans Covid-19-status och hans tidslinjer när han reser undersöks.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
3 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.