HungryNow lanserar officiellt verksamhet i Chonburi

Chonburi, Thailand, 14 maj 2021 – HungryNow, den första startupen för leverans av thailändsk mat, lanseras officiellt i Chonburi idag som en del av sin expansion.

Idag är ett stort steg framåt för HungryNow när de expanderar från bara Pattaya och Banglamung-området till hela Chonburi!

HungryNow lanserades förra året i Pattaya under den första Covid-19 omgången av åtgärder och restriktioner i Thailand, fokuserad kring en säker, pålitlig, lokalt driven leveranstjänst. De lyckades framgångsrikt bygga ett starkt varumärke och kundlojalitet lokalt och är nu inställda på att expandera över Chonburi-provinsen.

Om du inte har hört talas om HungryNow, här är bara några anledningar till varför du ska prova dem när de lanseras i Chonburi:

  • Fri leverans inom 20 kilometer – HungryNow är den enda matleveranstjänsten i Thailand som erbjuder dessa långväga gratisleveranser.
  • Lokalt ägd och driven. Till skillnad från många konkurrenter är HungryNow baserad i området med lokal ledning, kundsupport och förare. De vet att folk ogillar att ringa callcenter i främmande länder från massiva leveransföretag baserade internationellt. Om du ringer efter stöd eller hjälp får du en lokalboende, precis som du själv.
  • Enkel, snabb, säker, kontaktlös, hygienisk leverans – HungryNow startade under pandemin och har bara vuxit i hur man korrekt och säkert servar kunder.
  • HungryNow erbjuder hundratals restauranger och växer varje vecka i hela provinsen och området!
  • HungryNow-kunder erbjuder 50 % rabatt på sin första beställning när de registrerar sig hos Hungry nu och de kommer konsekvent att ges olika sortiment av kampanjer vid varje utcheckning.
  • HungryNow tillhandahåller välbehövliga jobb till Chonburi i en tid då många människor tyvärr har blivit arbetslösa på grund av Covid-19-restriktioner och åtgärder. Dessa inkluderar förare, kundsupportpersonal, kontors- och administratörspersonal med mera.

Mikael Löfberg, medgrundare och verkställande direktör för HungryNow, sa: "Vårt mål är att ge fördelar för alla som använder våra tjänster, oavsett om konsumenter som letar efter snabba, konkurrenskraftiga matleveranstjänster eller förare som vill säkra ytterligare inkomster. HungryNow har en positiv inverkan på tusentals människor i hela Pattaya och vi vill att fler ska ta del av den fördelen."

Mikael tillägger, "Det är vår förståelse för och vårt engagemang för Pattaya som har gjort det möjligt för oss att bli marknadsledare här. Detsamma kommer att gälla för våra lokala team på denna nya marknad. Vi kan inte vänta med att ge oss ut på den här resan tillsammans.”

HungryNow är din NYA matleveranspartner för att bota ditt morgonfrukost och middagssug. Deras öppettider är från 8:00 till 9:00, påtvingade som en del av Covid-19-inneslutningsåtgärder. 

För att öka medvetenheten bland konsumenter i Chonburi lanserar HungryNow en omfattande reklamkampanj främst via online- och offlinekanaler. Under lanseringsperioden kan användare njuta av upp till 50 % rabatt på exklusiva restauranger, varje dag från 14 maj – 30 juni. Rabattkod kommer att publiceras varje dag på deras sociala plattformar Facebook och Instagram. 

HungryNow-appen finns tillgänglig för nedladdning på app Store och Play butik. Du kan också besöka deras hemsida på https://hungrynow.co.th 

Så här håller du dig uppdaterad med HungryNow:

Gilla dem på Facebook: https://www.facebook.com/hungrynow.chonburi

Följ dem på Instagram: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Lägg till dem på LINE: https://lin.ee/BssQnUG

 

Om HungryNow

HungryNow är en snabb och pålitlig matleveranstjänst som förbinder människor med de bästa restaurangerna i staden. De gör detta genom att stärka lokala företag och i sin tur skapa nya sätt för människor att tjäna, arbeta och leva. 

De började med att underlätta leverans från dörr till dörr, men vi ser detta som bara början på att förena människor med möjlighet – lättare kvällar, gladare dagar, större sparkonton, bredare nät och starkare gemenskaper.

HungryNow har sitt huvudkontor i Bangkok, Thailand, och har det första filialkontoret i Pattaya och det andra i Chonburi. För mer information, besök https://hungrynow.co.th

 

Kontakt

För HungryNow: marketing@hungrynow.co.th

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/