Bilolyckan i Phuket slår ner NIO elstolpar och orsakar lokala strömavbrott i timmar

Phuket -

En oidentifierad manlig förare har ådragit sig lindriga skador efter att han krockade med sin bil i en elstolpe i Phuket City innan han fällde ytterligare åtta elstolpar vilket orsakade ett lokalt strömavbrott i timmar. Den totala kostnaden för skador på elstolparna är cirka hundra tusen baht, enligt den provinsiella elmyndigheten. En motorcykelförare som körde bakom bilolyckan skadades också.

Phuket City Police underrättades om olyckan runt 2:30 på Trang Road i Talad Yai-distriktet i Phuket stad.

Polis och TPN-media anlände till platsen för att hitta en kaotisk plats, där skadade fordon och nio elstolpar hade fallit i närheten, blockerat vägen och orsakat viss egendomsskada.

Den manlige föraren, runt 30 år, vars namn inte meddelades till pressen, hade endast fått lindriga skador i olyckan. En motorcykelförare som också var på vägen fick måttliga skador efter att ha kraschat när han försökte undvika en fallande elstolpe.

Personal från den provinsiella elmyndigheten stängde av strömmen när de fixade och reparerade de nio stolparna i eftermiddags. Vägen stängdes tillfälligt av för trafik och omvägar upprättades med anledning av olyckan.

Vittnen berättade för TPN media att bilen hade tappat kontrollen innan den kraschade in i en enda elstolpe i hög hastighet, vilket fick ner ytterligare åtta elstolpar. En motorcykelförare, vars namn inte heller angavs, kraschade när han svängde för att undvika fallande elkablar och balkar.

Personal från Phuket Electricity Authority sa att det kommer att ta minst nio timmar att reparera och fixa de nedfallna elstolparna. Arbetet pågick fortfarande vid presstillfället.

Den oidentifierade bilföraren som orsakade olyckan släppte inget uttalande till pressen och kommer enligt uppgift att intervjuas av Phuket-polisen för att fastställa potentiella rättsliga åtgärder när de släpps från ett sjukhus.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
3.67 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.