Pattayas borgmästare lagar "Pad Thai" för medicinsk personal på Pattaya City Hospital

Pattaya –

Pattayas borgmästare lagade personligen Pad Thai igår, den 21 maj 2021, för medicinsk personal som arbetade i vaccinationskampanjen på Pattaya City Hospital.

Den första dagen av den lokala massvaccinationskampanjen mot Covid -19 hade börjat på fredagen (20 majth) i Pattaya och Banglamung för att börja få majoriteten av området vaccinerat i förväg för att kunna ta tillbaka vaccinerade utländska turister senare i år.

https://thepattayanews.com/2021/05/20/covid-19-mass-vaccination-campaign-begins-in-pattaya-and-banglamung/

Igår (21 majst) var den andra dagen av en lokal massvaccinationskampanj mot Covid -19.

Lokala företag ska ha tillhandahållit ingredienser till måltiden på sjukhuset. Pattayas borgmästare Sonthaya Khunplume lagade Pad Thai innan han delade ut den till medicinsk personal som arbetade i vaccinationsområdet för att stödja och uppmuntra de medicinska teamen.

Sjukvårdspersonalen verkade uppskatta gesten högt med många anställda som sa att maten var "aroi" (läcker på thailändska) och tackade borgmästaren för att han personligen tog sig tid från sitt fullspäckade schema för att laga mat åt dem.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook,  Twitter,  Google Nyheter,  Instagram,  TikTok,  youtube,  Pinterest,  Blädderblock,  talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebook-grupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera med oss ​​eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? E-posta oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.