Branch Coffee 2-kunder, personal och lokala ex-klappar hjälper behövande varje vecka i Jomtien

Jomtien, Thailand-

Branch Coffee 2, som ligger på Jomtien Beach på väg mot Na Jomtien, har gjort en gemensam insats mellan kunder, lokala ryska ex-pats och personal för att hjälpa behövande varje vecka i staden.

Kaféet ger bort mat och vatten till alla som behöver det varje söndag kl. Alla är välkomna att delta i giveawayen, enligt Branch Coffee.

Vem som helst kan också hjälpa till att mata behövande genom att donera i en speciell donationslåda som finns på Branch Coffee Shop 2 när som helst under veckan.

Pattaya är för närvarande under strikta Covid-19-restriktioner som har sett att majoriteten av lokala företag, särskilt de inom underhållningssektorn, antingen tvångsstängts av statliga åtgärder eller stängts av val på grund av brist på inhemska och thailändska turister. Pattaya och Jomtien är beroende av turism för 80 % av sin BNP enligt Pattaya City Officiella, men det faktiska antalet kan vara mycket högre.

På grund av en pågående Covid-19-situation i Thailand har många regler och förordningar implementerats, en av dem är stängningen av alla nöjesställen över hela kungariket och flera reseregler som i huvudsak har stoppat inrikesresor. Karantänen för utländska besökare är för närvarande fjorton dagar, oavsett vaccinationsstatus, vilket innebär att även utländska turister i princip är noll. Detta har sett många människor drabbats av svåra tider i turistberoende Pattaya.

Tack till alla som fortsätter att hjälpa de behövande i vårt lokala samhälle. Vi förstår att inte alla vill publicera sitt välgörenhetsarbete, men om du vill ha din välgörenhet, grupp eller individuella insatser för att hjälpa behövande att komma ifråga för en artikel finns vår kontaktinformation nedan. Vi stödjer gärna vårt lokala samhälle för att hjälpa de som behöver det.

 

Sändning
Användarrecension
5 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/