Pattaya Discovery United får ny ägare, kommer att byta lagnamn

Pattaya-

Pattaya Discovery United meddelade under helgen på sina sociala medier att laget har bytt ägare och även kommer att byta namn, fastän de stannar kvar på sin nuvarande idrottsplats i Nong Prue.

Chokchai Thetpan "Sia Chok" från Phitsanulok, en ung affärsman som äger bensinstationer, en fotbollsstadion och är chef för Chonburi Football Club Academy köpte klubben för 5 miljoner baht och kommer att byta namn.

Han köpte klubben av den tidigare ägaren Naphat Thiti Rojanawat, som kommer att förbli knuten till klubben i en sittande roll som klubbpresident. Den tidigare tränaren Krit Natchumpon kommer att bli rådgivare till klubben, enligt uttalanden från Sia Chok.

Det thailändska League 3-laget kommer att använda namnet för säsong 2021 3 "The Pattaya City Super Dragon"-laget.

Som tidigare nämnts kommer de att fortsätta använda sin nuvarande stadion i Nong Prue som sin hemmaarena och en ny logotyp för laget är för närvarande under design.

Sia Chok uttalade på Pattaya Discovery Uniteds officiella sociala mediekonton följande "Jag sätter målet att om bara ett år skulle jag vilja flytta till Thai League 2, och ett långsiktigt stort mål att bli en högsta liga i framtiden . Jag köpte klubben eftersom jag följer min dröm att bli en fotbollsklubbägare och att vara en förebild för mina barn och unga spelare på fotbollsakademier, för att ge dem ett potentiellt framtida hem att spela på om de vill bli professionella.”

Sia Chok uppgav att spelare kommer från ett nätverk av partners och att tränarteamet snabbt väljer ut associerad personal och rätt personer att arbeta med laget.

Nästa säsong ska börja i juli 2021 så känslan av brådska kommer att vara ett måste, avslutade Sia Chok.

Alla bilder krediteras Pattaya Discovery United Football Clubs sida.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/