Sattahip-polisen griper misstänkta narkotikahandlare i Rayong med 731 metamfetaminpiller

Rayong –

Sattahip-polisen har arresterat två påstådda knarklangare i Rayong med 731 metamfetaminpiller och en liten mängd kristallmetamfetamin, enligt brottsbekämpande rapporter som gavs till The Pattaya News igår, den 23 maj 2021.

Ett team från Sattahip-polisen ledd av polischefen överste Panya Damlek rapporterade att de arresterade Patamaphon Thammahorn, 23, på en marknad i Ban Chang, Rayong i går eftermiddag, 23 maj, efter ett tips.

Enligt polisrapporten beslagtog Sattahip-polisen 83 metamfetaminpiller från Patampahon. Hon ska ha berättat för arresterande poliser att hon köpt drogerna från en bekant som kallas "Mr. Fågel".

Polisen fortsatte sin undersökning och hittade och arresterade Worawit 'Bird' Klaisuwan, 22, också i Ban Chang, Rayong.

Sattahip-polisen uppgav att de beslagtog 648 metamfetaminpiller och 33.22 gram kristallmetamfetamin från Worawit.

Enligt Sattahip-polisen erkände Worawit att drogerna var hans och att han i första hand sålde dem till tonåringar i Rayong- och Sattahip-området. Kopplingen till Sattahip är anledningen till att lokal polis var inblandad i arresteringar som ägde rum i Rayong.

Båda misstänkta står åtalade för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och förblev häktade vid presstiden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

 

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.