Fyra män greps i Phattalung för att ha brutalt strypt en släkting innan de kastade hans kropp i en stor vattenmassa

FOTO: Naewna

Phattalung –

Fyra män greps av Phattalung-polisen i morse den 25 maj efter att ha brutalt dödat genom strypning och kastat kroppen av sin 35-åriga släkting i en stor vattenmassa i Khuan Khanun-distriktet i Phatthalung-provinsen i lördags den 22 maj. .

Kroppen av Worawit Chuaymak upptäcktes lördagen den 22 maj av en lokal fiskare som gick och fiskade vid en bro. Herr Chuaymaks kropp hittades hårt bunden med rep på hans händer och ben. Polisen i Phattalung började sedan sin utredning efter att ha larmats av den lokala fiskaren.

Fyra misstänkta som alla bekräftades vara släktingar till den avlidne greps. Det var den avlidnes farbröder Weeradet Chuaymak, 43, och Somkid Chuaymok, 54, hans svärfar Somkiat Waraphan, 44, och hans kusin Warakorn Rodniam, 36.

FOTO: Naewna

Enligt deras uttalande ska Worawit ha bråkat och bråkat med sin kusin Warakorn när Somkiat och Weeradet, som enligt uppgift precis hade släppts från fängelset på grund av drogmissbruk, hade rusat till platsen för att stoppa bråket.

De tre ska ha bundit Worawits händer och ben innan de kvävde honom med ett rep. De misstänkta ringde sedan svärbrodern för att påstås flytta kroppen med sin pick-up innan de kastade den i en stor vattenmassa.

FOTO: Naewna

Männen hävdade att Worawit ofta hade aggressivt beteende. Han började aggressivt förstöra saker, förbanna och slåss, särskilt när han använde droger och drack alkohol. Hans beteende blev outhärdligt mot hans familj och släktingar. På dagen för händelsen ska den avlidne ha druckit mycket, kastat föremål och förbannat sin mormor, som också är Warakorns mamma. Warakorn tog illa upp av att hans mamma blev förbannad och han och Worawit hamnade i en fysisk konfrontation.

Inledningsvis åtalades alla fyra misstänkta för mord. Somkiat, Weeradet och Warakorn åtalades dessutom för falskt fängelse medan Somkiat och Weeradet stod inför ytterligare åtal för flyttning och undanhållande av kroppen. De är fortfarande häktade.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
3 (2 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.