Inhemska turister från Ayutthaya hävdar att de attackerades av lokala tonåringar på Jomtien Beach utan anledning över natten

Pattaya –

En grupp thailändska tonåringar från Ayutthaya lämnade in en anmälan till Pattaya-polisen tidigt i morse och hävdade att de attackerades av en grupp tonåringar i Pattaya som varnade offren för att gå till polisen och hävdade att de inte var rädda för brottsbekämpning.

En sextonårig pojke från Ayutthaya, vars namn undanhölls av TPN-media på grund av sin ålder, lämnade in en anmälan till kapten Sanan Kotanan vid Pattayas polisstation på Soi 9 klockan 2:00 tidigt i morse (28 maj)th).

Offret berättade för polisen i Pattaya att han, hans syster och vänner attackerades av en grupp lokala tonåringar vid Jomtien Beach. Offret hävdar att attacken var helt utan provokation. Gruppen var för närvarande i stan under helgen, enligt hans uttalande.

Hans syster, vars namn också undanhölls på grund av att hon var minderårig, berättade för Pattaya-polisen att hon, några vänner och hennes bror tog bilder på Jomtien-stranden innan fem lokala tonåringar som åkte i en pickup plötsligt stannade nära dem. Hon hävdade att de började attackera dem utan anledning, sparkade hennes bror i ansiktet och jagade dem.

Offren hävdade också att de misstänkta verkade hota med att ha skjutvapen och varnade dem för att de inte var rädda för polisen och att Jomtien Beach var "deras strand". Gruppen av tonåringar utanför staden lyckades fly och bestämde sig sedan för att gå till polisstationen.

Kapten Sanan Kotanan berättade för The Pattaya News reportrar att polisen skulle granska CCTV i närheten av området för den påstådda attacken. Han varnade också för att samling och umgänge för närvarande på stränderna, särskilt mitt i natten, stred mot nuvarande Covid-19-regler i Chonburi och att stränderna endast var öppna för träning.

På grund av Covid-19 är nattliv, underhållning och till och med närbutiker stängda över natten i Pattaya, vilket gör att området är avsevärt tyst med brist på människor och fordonstrafik. Pattaya-polisen har tidigare föreslagit allmänheten att människor är bäst att stanna hemma över natten om de inte måste arbeta eller har en akut nödsituation. Sammankomster, fester och liknande sociala evenemang är för närvarande olagliga på grund av Covid-19-order i Chonburi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
3.67 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.