TAT bekräftar Phuket Sandbox-projektet, med start 1 juli, för att välkomna fullt vaccinerade utlänningar utan statlig karantän

Phuket -

Thailands turistmyndighet (TAT) bekräftade idag, den 28 maj, att de fortsätter med sin phuket Sandlådeprojekt som startar den 1 juli och låter helt vaccinerade utländska turister besöka ön utan karantän innan de reser till resten av landet.

Brevet nedan skickades ut till den relaterade turistnäringen efter att Center for Economic Situation Administration (CESA) genomfört ett möte med premiärministern och godkänt planen som införts av TAT. Planen har bekräftats på nytt enligt tidsplanen under de föreslagna villkoren.

Utländska resenärer som är helt vaccinerade mot Covid-19 är välkomna att göra ett besök på ön utan karantän. De måste dock stanna i minst 7 nätter innan de reser till andra områden utanför Phuket. Det uppskattas att majoriteten av lokalbefolkningen på ön och i Thailand kommer att vara vaccinerade och ha flockimmunitet vid det laget. Många detaljer kring planen återstår fortfarande att klargöra men börjar komma samman.

Ön är redo att välkomna den första gruppen av vaccinerade turister under de kommande två månaderna och siktar på att generera turisttrafik och inhemska inkomster under tredje kvartalet och framåt efter de kritiska ekonomiska och turismstörningar som har varit på ön under nästan två år, vilket påverkar Thailand som en hela.

Om du vill ha en gemenskap/grupp som publicerar solid information och svarar på frågor kring planen, föreslår vi att du kontrollerar detta Phuket Sandbox Facebook-grupp HÄR.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.