Japanska familjer donerar 2000 uppsättningar skor, regnstövlar och sportartiklar till behövande barn i Pattaya med hjälp av Pattaya Japanese Association (PJA)

Pattaya, Thailand-

(Följande är ett pressmeddelande. Deras uttalanden är deras egna. PJA har ett nyhetsdelningsavtal med TPN media, men ägs eller drivs inte av The Pattaya News)

Den 22 maj 2021 donerades 2000 uppsättningar skor, regnstövlar, sportartiklar och andra förnödenheter från japanska barn i Japan till barn på Father Ray Foundation och Human Help Network i Pattaya, via PJA (Pattaya Japanese Association) ).

Alla förnödenheter donerades av japanska barn med japansk sed att frivilligt presentera begagnade föremål från äldre bröder och systrar till yngre bröder och systrar.

Dessa donationer samlades in av den japanska NPO "SB.HeartStation" på en skola i Japan, i samarbete med elever, föräldrar och PTA. De skickades till Pattaya med hjälp av PJA (Pattaya Japanese Association).

Följande är bilder på familjer och barn i Japan som skickar och sätter ihop skorna och paketen.

Fotokredit: SB.HeartStation(Japan) via PJA NEWS

Den 22 maj levererades donationerna framgångsrikt till Father Ray Foundation och Human Help Network i Pattaya av PJA (Pattaya Japanese Association). Här är några bilder på leveransen.

Fotokredit: PJA NEWS

Alla dessa donationer presenterades för barn på Father Ray Foundation och Human Help Network i Pattaya, barnen verkade vara extremt glada över en så betydande och vänlig donation från "äldre bröder och systrar" i Japan! Se själv nedan! Som en notis, barnen bor tillsammans i en "trygg och förseglad" miljö för närvarande på grund av Covid-19 och därför förekom ingen ceremoni eller blandning med utomstående eftersom besökare för närvarande inte är tillåtna. Eftersom de bor tillsammans är det därför som masker inte syns på bilderna nedan.

Fotokredit: Human Help Network

Här är några videor av donationen från Human Help Network och Father Ray Foundation (Pattaya).

https://youtu.be/_V0szGHywt0

https://youtu.be/dl_l20O7y7E

https://youtu.be/Yj1grYWPPug

För denna donation från det japanska samhället, utfärdade Japans ambassad i Thailand följande meddelande:




Meddelande från Japans ambassad i Thailand

Idag tackar vi för insatserna från NPO SB Heart Station och PJA(Pattaya
japanska föreningen). Vi fick besked om att många donationer som sportartiklar,
skor, brevpapper, etc från japanska skolbarn levererades till studenter och
barn på Father Ray Foundation tidigare i veckan.

Nu är det inte lätt att göra donationer bra för närvarande för att förhindra eventuell Covid-19-infektion, men många människor är in Japan och Thailand fortsätter att stödja barn i nöd, vilket ger oss stor trygghet och stolthet. De övervann stora hinder för att få dessa nödvändiga förnödenheter till barnen i Pattaya.

Varje barn har oersättlig potential, vi hoppas att barnen kommer att växa
upp utan några bekymmer, och spelar en viktig roll som ledare i samhället
i hela Thailand, inklusive Chonburi och Pattaya.

Och vi vill uttrycka vår uppriktiga respekt till alla lärare från
Father Ray Foundation och Human Help Network för deras många insatser och
vänlighet för barn.

Maj 22, 2021
Japans ambassad i Thailand

----------------

Följande är en bild från en tidigare donation sammanställd av PJA (pre-covid) eftersom det inte är första gången team har samlats för att hjälpa de behövande. Men på grund av Covid-19 var omständigheterna denna gång mycket svårare och ceremonidelen som visas nedan från 2019 klipptes bort.

Här är en artikel från den tidigare donationen, på thailändska, 2019.

https://www.thepattayanews.co.th/2019/08/25/%e0%b8%81%e0%b8%a5%e0%b8%b8%e0%b9%88%e0%b8%a1-pja-%e0%b9%81%e0%b8%a5%e0%b8%b0-%e0%b8%9c%e0%b8%9a%e0%b8%81-%e0%b8%a0-%e0%b8%88%e0%b8%a7-%e0%b8%8a%e0%b8%a5%e0%b8%9a%e0%b8%b8%e0%b8%a3%e0%b8%b5-%e0%b8%99/

Dessutom, här är en video från den tidigare donationen 2019.

https://www.facebook.com/watch/?v=372048387064512

Den engelska artikeln från 2019 års donation

https://thepattayanews.com/2019/08/26/pattaya-japanese-association-helps-the-kids-of-the-father-ray-foundation/

Engelsk video från donationen 2019

https://youtu.be/LOKbiGBJZx4

PJA planerar att genomföra ytterligare en omgång av donationer nästa år när Covid-19-restriktioner och åtgärder förhoppningsvis har avtagit och kommer att göra processen enklare.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/