Flera motorcykelförare skadades efter att ha fallit på grund av oljeutsläpp på Soi Siam Country Club i Pattaya-området

Pattaya –

Flera motorcykelförare ådrog sig olika skador efter att deras motorcyklar gled och föll efter ett oljeutsläpp på en väg i östra Pattaya i eftermiddags.

Videon av händelsen finns här, artikeln nedan:

Pattayas brandmän underrättades om olyckan mitt på eftermiddagen idag (1 junist) nära en möbelaffär på Soi Siam Country Club i östra Pattaya.

Räddningspersonal, brandmän och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta en motorcykel som stod i brand mitt på Soi Siam Country Club. Föraren, herr Pasert (inget efternamn angavs), 41, hade ådragit sig flera måttliga skador. Olja hittades utspilld längs en sträcka av vägen på cirka 100 meter, enligt Pattayas brandmän.

Brandmän tog bara fem minuter på sig att släcka motorcykelbranden medan räddningstjänsten tog hand om förare vars cyklar hade glidit och ramlat på grund av oljeutsläppet.

Vittnen till händelsen, vars namn inte gavs till pressen, berättade för The Pattaya News att oljeutsläppet hade kommit från en stor lastbil som nyligen hade passerat. Cirka 4-5 motorcykelförare ramlade av sina motorcyklar i detta område totalt, de flesta med endast lindriga skador. Men herr Paserts motorcykel hade börjat brinna efter olyckan. Pasert fördes till ett närliggande sjukhus för måttliga skador.

Talesmän för brottsbekämpning i Pattaya stad berättade för lokala medier att de kommer att granska CCTV i området för att identifiera föraren av lastbilen som hade spillt oljan för potentiella rättsliga anklagelser och ansvar för de skadade.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? E-posta oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
4.4 (5 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.