Chonburi lättar på vissa restriktioner från måndagen den 14 juni: pooler, fotmassage, gym och mer

Chonburi-

Chonburis kommitté för smittsamma sjukdomar, som leds av guvernören, släppte följande order gäller måndagen den 14 juni, lättar på vissa Covid-19-restriktioner.

Beställningen noterade att situationen med Covid-19 fortfarande inte var löst men följande platser och föremål lättade på grund av att, enligt Chonburi Public Health Office, inte i huvudsak var en källa till Covid-19-infektioner.

Allt som inte finns med i den här listan förblir detsamma som tidigare.

  1. Massagebutiker kan endast öppna för fotmassage. De måste säkerställa korrekta Covid-19-åtgärder, tid för massage, masker måste bäras.

  2. Simbassänger och vattenparker kan öppna, dock är alkohol förbjudet.

  3. Gym, fitnesscenter, idrottsplatser kan vara öppna fram till 9. Sportevenemang kan hållas med begränsat antal åskådare, det kan finnas andra regler som gäller för detta.

  4. ALLA grupper eller organisationer som håller ett evenemang eller möter över 50 personer är förbjudna eller behöver tillstånd från relevanta byråer och Chonburi-tjänstemän.

Ordningen på thailändska finns nedan

 

Sändning
Användarrecension
4.09 (11 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/