Totalt 14 utländska medborgare greps för att ha överlevt i Thailand i nordöstra provinser, med det längsta överseendet på mer än 7.5 år!

Bangkok -

Immigrationspolisen tillkännagav idag, den 11 juni, arresteringen av 14 utländska medborgare för rapporterade övervistelse i Thailand i nordöstra provinser, med det längsta överseendet på mer än 7 år!

Fångsten genomfördes som en del av ett proaktivt tillvägagångssätt för att förhindra spridningen av Covid-19 på migrantarbetare och utländska medborgare i områdena, uppgav immigrationschefen Sompong Chingduang. Tjänstemän hade aktivt bett om pass och identifiering av utlänningar i området för att säkerställa att ingen hade korsat gränser olagligt, vilket möjligen gick över Covid-19-karantänsreglerna, vilket ledde till upptäckten av översta tid.

Bland arresteringarna fångades en av två kamerunska medborgare, vars namn endast avslöjades som Njibili, i Khon Kaen-provinsen och rapporterades med den längsta översta tiden på totalt 2,779 7.5 dagar eller cirka XNUMX år.

Åtta av dem var enligt uppgift indiska medborgare som alla tillfångatogs i nordöstra provinser, inklusive Surin, Roi Et, Nakhon Ratchasima och Yosothon. De andra medborgarna inkluderar Kambodja, Myanmar och Vietnam.

Alla fördes till immigrationsbyrån för rättsliga förfaranden och eventuell utvisning och svartlistning.

Foto med tillstånd: Immigrationsbyrån

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (6 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.