Pressmeddelande: Phuket rustar för internationella gästers återkomst med attraktiva paket på hotell och resorter i världsklass

Följande är ett pressmeddelande. Uttalandena inom är deras egna.

De europeiska marknaderna förväntas vara de första som kommer efter lanseringen av "Phuket Sandbox" den 1st Juli 2021, som inbjuder vaccinerade besökare att flyga direkt till "Pearl of the Andaman" och stanna utan behov av karantän
PHUKET, THAILAND: Väntan är nästan över! Phuket välkomnar internationella resenärer tillbaka till sina rena stränder den 1st Juli 2021, efter starten av initiativet "Phuket Sandbox". För att fira denna efterlängtade milstolpe har hotell och resorter över hela ön skapat en serie kampanjer och paket för att belöna utländska gäster för att de återvänder till "Pearl of the Andaman".

Öns besöksnäring vimlar av förväntan! Även om Phuket har varit mycket glad över att betjäna den inhemska marknaden under de senaste 15 månaderna, har man saknat sin omhuldade internationella kundkrets. De första gästerna som förväntas komma kommer från traditionella långväga europeiska marknader, såsom Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Ryssland och Skandinavien. De kommer att kunna ta sig in på ön utan att behöva sätta sig i karantän, så länge de är helt vaccinerade mot COVID-19 och flyger direkt till Phuket. Efter sju dagar i Phuket är besökarna fria att resa vart de vill i Thailand!

Dessa första responders kommer att hälsas med varma sydthailändska leenden från ett samhälle som har vaccinerats till över 70 %, för att garantera säkerheten för både lokalbefolkningen och besökare. Hotellföretag har också implementerat förbättrade hälso- och säkerhetsprotokoll, i linje med officiella riktlinjer från thailändska myndigheter och Världshälsoorganisationen. Så alla besökare kan koppla av med fullständig sinnesfrid när de njuter av Phukets idylliska atmosfär och spektakulära landskap.

Kolla in de senaste attraktiva erbjudandena som nu finns tillgängliga på Phukets hotell och resorter i världsklass:

Skiffer Phuket

The Slate bjuder in gäster att uppleva sina fantastiska konstinspirerade poolsviter och villor med en mängd extrafunktioner
Skiffer, den Bill Bensley-designade, konstinspirerade strandresorten på Phukets avskilda nordvästra kust, har avslöjat sin “Sommarsandlåda†paket, som bjuder gästerna på en gratis sjunde natt när de bokar en vistelse på sex nätter! Detta tilltalande erbjudande inkluderar också en garanterad uppgradering för bokningar av Pearl Bed Suite och D-Buk Family Suite, välkomstdrinkar, flygplatstransfer tur och retur, daglig frukost och 15 % rabatt på all mat, alkoholfria drycker och spabehandlingar under hela vistelsen.

Resenärer som bokar The Slates fantastiska privata poolsviter kommer också att få en 60-minuters massage för två personer på Coqoon Spa, det hisnande hälsocentret, och gäster som bor i de sublima Pearl Shell Suites and Pool Villas kommer att njuta av en 120-minuters Coqoon Rebirth-massage för två. För full flexibilitet kan alla bokningar avbokas utan kostnad upp till 48 timmar före ankomst. Summer Sandbox-paketet gäller för bokningar och stannar till 30thSeptember 2021, och priserna börjar från 5,000 XNUMX THB per rum och natt. Vänligen boka direkt via resortens hemsida: www.theslatephuket.storkök.

Centara Hotels & Resorts

Centara Grand Beach Resort Phuket har faciliteter i världsklass, inklusive en vattenpark med flera pooler och rutschkanor
Thailands ledande hotelloperatör bjuder in internationella resenärer till â€ Stanna tre, betala tvåâ€Â kl Centara Grand Beach Resort Phuket, och få 100 % av sitt rumspris tillbaka i hotellkredit! Tillgängligt för bokningar gjorda från och med nu till 31st augusti 2021, och vistelser tas senast 23rd December 2021 låter det här lockande erbjudandet gästerna maximera sin semester med gratisnätter - inklusive "Stanna 3 betala 2", "Stanna 6 betala 4" och "Stanna 9 betala 6" - samtidigt som de får generöst hotell kredit, för att lösas in för rumsuppgraderingar, minnesvärda måltider, uppfriskande drinkar, spabehandlingar och mer!

För en förtrollande femstjärnig flykt kan gästerna välja Centara Grand Beach Resort Phuket, som ligger direkt på den pudermjuka sanden vid Karon Beach och har en egen vattenpark med flera pooler och rutschbanor, tillsammans med fem restauranger och barer, en fridfullt spa, vattensporter och en barnklubb. En annan fastighet som deltar i denna kampanj är resorten helt vid stranden med rymliga och lyxiga poolvillor som ståtar med en unik blandning av thailändsk inredning och moderna bekvämligheter, belägen på den mest expansiva stranden i Phuket, Maikhao Dream Villa Resort & Spa, Centara Boutique Collection med 500 THB av rumspriset tillbaka i hotellkrediten. För att boka, besök www.centarahotelsresorts.com.

Four Points av Sheraton Phuket Patong Beach Resort

Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort utlovar en mängd bekvämligheter och aktiviteter för alla åldrar, bara några steg från en halvmåneformad sandvik
Efter att ha öppnat dörrarna i oktober 2020 Four Points av Sheraton Phuket Patong Beach Resort förbereder sig nu för att välkomna internationella besökare för första gången! Perfekt beläget i norra Patong, bara några steg från den halvmåneformade stranden, denna fantastiska tillflyktsort vid havet har ett komplett utbud av faciliteter för att underhålla alla åldrar. Par kan kliva rakt ner i vattnet från rummen med tillgång till poolen, familjer kan boka dedikerade barnrum med båtformade sängar, och alla kommer att kunna slappna av i tre pooler, mysiga badhytter, inomhus- och utomhusbarn. €™-klubbar och flera restauranger, barer och strandklubbar.

Utländska gäster missade hotellets ursprungliga öppningskampanj, så det återupplivar nu detta mervärdeserbjudande i tid för Phuket Sandbox! Tillgängligt för bokningar och vistelser som tas före 30thNovember 2021, “Phuket sommar kärlek†kampanj startar från bara 2,300 XNUMX THB++ och inkluderar daglig frukost, en timmes friflödesdrinkar för två personer varje dag på The Deck Beach Club, obegränsad tillgång till poolen, gymmet och barnklubben samt gratis Wi- Fi. Detta är en av en trio av kampanjer som nu är tillgängliga; för att lära dig mer, besök  www.fourpointshuketpatong.com.

SAii Laguna Phuket

SAii Laguna Phuket ligger inbäddat direkt på sanden vid Bangtao Bay, på Phukets spektakulära solnedgångskust
SAii Laguna Phuket är en elegant resort vid vattnet i hjärtat av Laguna Phuket, den främsta semesterortsgemenskapen inbäddad på Phukets solnedgångskust. Denna exklusiva resort lanserades i februari 2021 och designades för "InSAiiders", varumärkets term för upplevelsesökande resenärer, med många uppslukande kulturella, kulinariska och familjeaktiviteter. Gästerna kan välja från en samling rymliga rum och sviter, varav många har utsikt över Andamansjön, plus en pool med en av Phukets längsta vattenrutschbanor, en ny restaurang vid havet och en strandbar.

Under dess “Phuket sandlåda†erbjudande, SAii Laguna Phuket kommer att belöna gäster med daglig frukost för två gäster, 25 % rabatt på F&B och tvätt, och gratis vistelser och måltider för upp till två barn (när de delar rum med en vuxen). Sju nätters vistelser kommer också att få en trerätters lunch eller middag för två, flygplatstransfer tur och retur, tidig incheckning kl. 10 och sen utcheckning kl. 4. Priserna börjar från bara 2,999 23 THB per natt! Att boka och stanna från och med nu till XNUMXrd December 2021, besök gärna www.saiiresorts.com/phuket/laguna.

Angsana Laguna Phuket

Angsana Laguna Phuket utlovar en samling lyxiga rum, sviter och poolvillor
Inbäddat vid stranden av Bangtao Bay, Angsana Laguna Phuket utgör en del av Laguna Phuket, den imponerande integrerade fritidsgemenskapen. Besökare kan koppla av på orörda stränder, lata sig i den stora friformade resortpoolen, lugna sina sinnen på Angsana Spa, eller äta på ett urval av åtta restauranger och barer. Ren tropisk ö lycka!

Under “Din vistelse, ditt val†paket, internationella resenärer som bokar en vistelse på två nätter på Angsana Laguna Phuket kommer att bjudas på daglig frukost för upp till sex personer (beroende på rumstyp), 1,000 30 THB netto av hotellkredit per rum och vistelse, och en rikedom vattenaktiviteter som paddleboarding, kanotpaddling och segling. Gäller bokningar från och med nu till XNUMXthSeptember 2021 och vistelser tas senast 24thI december 2021 kostar detta paket från endast 2,700 XNUMX THB netto per rum och natt. För att boka, vänligen maila reservationer-villasresort@angsana.com.

Phuket är inte bara en stranddestination, utan också ett kulturellt nav med mycket att upptäcka
†Internationella resenärer har alltid älskat Phuket. Ön erbjuder ett brett utbud av upplevelser med fantastiska faciliteter, dolda naturliga underverk, fantastisk detaljhandelsterapi, fantastiska yachtdestinationer och så många lokala och världsklassiga F&B-alternativ. Vi ser fram emot att säga "Sawatdee Krup" när vi välkomnar resenärerna varmt tillbaka till Leendets land, säger Anthony Lark, ordförande för Phuket Hotels Association.

Phuket Sandbox är den första fasen av en rikstäckande strategi för att återöppna Thailand för utländska resenärer, med ytterligare destinationer som förväntas följa efter under de kommande månaderna. För mer information klicka på här.. För de senaste uppdateringarna från Thailands turistmyndighet (TAT), klicka på här..

Sändning
Användarrecension
1 (5 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/