En dödlig överlevande av en BMW-bilolycka i Phetchabun avslöjar fler detaljer om olyckan och påstår sig bara accelerera så högt som 120 km/h

FOTO: Inlägg idag

Phetchabun –

En skadad kvinnlig passagerare som hade överlevt en dödsolycka i Phetchabun på söndagen avslöjade fler detaljer om olyckan för lokala medier idag, den 15 juni.

Den 18-åriga överlevande, vars namn undanhållits, är nu inlagd på sjukhus. Hon sågs med ett brutet ben med skena i väntan på operation och hade stora sår på bröstet och halsen orsakade av ett åtdraget säkerhetsbälte under olyckan. Det åtdragna säkerhetsbältet räddade dock sannolikt hennes liv enligt räddningsarbetare på platsen för den brutala olyckan som dödade tre andra människor, inklusive två personer i ett annat fordon.

Enligt hennes uttalande hördes hon be en 50-årig förare i en livestream att accelerera fordonet under de dåliga väderförhållandena på grund av regnet. Hon sa att hastigheten bara låg på 50-60 km./h. när hon spelade in videon som låg cirka 50 kilometer från olycksplatsen. Fordonet var en cabriolet som trots regnet hade toppen nedåt under olyckan.

FOTO: Amarin TV

Hon sa till media: "Vid den tiden var vägen fri från trafik. Det var rakt, inte en kurvig väg, så jag sa åt honom att rusa upp till 120 km./h. Men när vi väl nådde en kurva eller där det var trafik, då saktade vi ner."

”När olyckan inträffade låg jag och sov. När jag vaknade, körde fordonet redan över den mellersta trafikön. Så jag var inte säker på exakt vad som hände, allt var suddigt. Jag är mycket ledsen för händelsen." Det sa hon till media.

Hon klargjorde också att hon inte var en "snygg" modell som allmänheten hävdade på sociala medier, utan var en kosmetisk företagsägare. BMW-föraren var hennes kollega som reste med henne till Khao Kho i affärssyfte, enligt henne.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.