Internationella yogadagen kommer att markeras med två socialt distanserade evenemang på Bali Hai Pier i Pattaya

Pattaya, Thailand-

Internationella yogadagen är officiellt måndagen den 21 juni, men Pattaya City tillsammans med det indiska samhället Pattaya och Indo Thai kommer att markera dagen med två separata evenemang på två separata dagar på Bali Hai Pier.

Det första evenemanget kommer att vara fredagen den 18 juni och kommer att vara från 5:7 till 50:XNUMX. Evenemanget kommer att vara socialt distanserat och kommer att ha en gräns på XNUMX deltagare, även om det kommer att finnas plats för folk att titta på på avstånd.

Det andra evenemanget kommer att vara på den faktiska internationella yogadagen, måndagen den 21 juni, från 5:7 till 19:XNUMX med samma storleksbegränsningar och CovidXNUMX-försiktighetsåtgärder som föregående evenemang.

Covid19 försiktighetsåtgärder såsom masker, social distansering och användning av handsprit kommer att krävas. Inträde är gratis. Om du är intresserad av att delta, ring numren på flygbladet för att anmäla dig i förväg.

Evenemanget kommer att drivas av professionella yogainstruktörer från Bangkok som kommer att lära ut och demonstrera en mängd olika yogaställningar och övningar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/