Man allvarligt skadad av elektrisk stöt vid en bensinautomat i Pattaya-området

Banglamung –

En oidentifierad man har ådragit sig allvarliga skador efter att ha drabbats av en betydande elektrisk stöt när han fyllde bensin på sin motorcykel vid en bensinautomat i Nongprue i natt (15 juni)th).

Du kan se videon här:

Räddningspersonal underrättades om händelsen vid en bensinautomat kl. 10 i Soi Kor Pai.

De och The Pattaya News kom till platsen för att hitta en skadad thailändsk man i åldern runt 30 år gammal.

Lokalbor hade redan flyttat mannen till en butik i närheten eftersom det regnade under händelsen.

Räddningspersonal gav honom HLR innan han fördes till ett lokalt sjukhus.

Området runt bensinautomaten (DR99) blockerades av polisen efter händelsen för att förhindra ytterligare en olycka från ett elektriskt läckage.

Tirayada Buaprachum, 31, som satt i närheten av bensinmaskinerna och sa att han såg olyckan ske, berättade för The Pattaya News reportrar: "Den skadade mannen stannade sin motorcykel innan han fyllde på bensin från maskinen."

"Han föll plötsligt på marken och skrek av smärta. Jag tror att det var en elektrisk stöt eftersom det rann ut lite vatten på marken och det regnade under tiden för händelsen. Jag ringde omedelbart efter räddningspersonal för att få hjälp. Vi lyckades försiktigt flytta in mannen till en närliggande butik, trots möjlig risk för oss själva.”

Polisen i Banglamung fortsätter sin utredning av händelsen och granskar CCTV-bilder i närheten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
4.5 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.