Marineofficer belönas efter att ha räddat medvetslös man på Sattahip street

Pattaya –

En officer i den kungliga thailändska marinen som hjälpte till att få en medvetslös man, en helt främling för honom, tillbaka till livet på en gata i Sattahip denna vecka har belönats.

Den kungliga thailändska marinens officer, som körde till jobbet, stannade sin pick-up när han märkte en man som låg mitt på en större väg innan han gav HLR till den medvetslösa mannen och läkarhjälp i Sattahip tisdagen den 15 juni.

Marineofficer stoppar bil och hjälper medvetslös man på Sattahip road, tillskriven för att hjälpa till att rädda främlingars liv

Royal Thai Navy har publicerat följande på sin officiella Facebook-sida efter de åtgärder som vidtagits av officeren:

Chief Petty Officer First Class Thanawut Yommaha är specialiserad på ingenjörskonst. Han har också genomgått en kurs i explosivhantering och är utbildare för en skärmflygningskurs i Royal Thai Navy. Han har varit involverad i flera professionella räddningsoperationer, en passion för honom.

Thanawuts passion för att rädda och hjälpa andra kommer efter att han själv räddades från en ospecificerad incident i sin ungdom. Denna incident fick honom att gå ut ur hans sätt att hjälpa och hjälpa andra när de behöver det, och satte deras välbefinnande före sitt eget. Som ett resultat av detta har Thanawut genomfört flera utbildningar kring räddningsinsatser och medicinsk hjälp som kom väl till pass under incidenten i Sattahip där en medvetslös man var inblandad på en gata i staden.

Thanawuts motto är "Hjälp andra, vi överlever alla tillsammans."

Befälhavare Jeerasak Wangworawattanakun från Royal Thai Navy belönade Chief Petty Officer First Class Thanawut med ett officiellt certifikat som erkänner hans handlingar i att hjälpa andra efter Sattahips räddning.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.