PRESSMEDDELANDE: FUNtastisk återkomst av Ramayana Water Park!

Följande är ett pressmeddelande från Ramayana Water Park. Deras uttalanden är deras egna.

Pattaya –

Ramayana Water Park, den största och bästa vattenparken i Thailand, öppnar igen den 26 juni. Ramayana välkomnar alla att komma och leka i vattenparken varje fredag, lördag och söndag. För att fira återöppningen introducerade Ramayana en FUNtastic-kampanj, där barn (under 121 cm) kan komma till vattenparken gratis den 26 och 27 juni.

General Manager för Ramayana Water Park Andrea Galeazzi sa: "Under den senaste utvidgningen av onlineinlärning i skolor spenderar många barn mindre tid på att umgås och leka med sina vänner."

"Vi vill erbjuda barn en möjlighet att besöka vår park gratis och njuta av den med sina vänner och familj. I den nuvarande tiden vill vi vara en källa till välbehövliga roliga och positiva känslor.”

"Ramayana var en av de första attraktionerna som fick ett SHA-certifikat, vilket markerade det som en säker plats att besöka. Dessutom uttalade nyligen Världshälsoorganisationen (WHO) och andra välkända forskare officiellt att - simning i välskötta och klorerade simbassänger är helt säkert."

"Savel som att hålla det sociala avståndet i ett öppet utrymme minimerar chanserna att få covid 19."

"Förutom kampanjer för icke-vaccinerade besökare, från 26 juni till 31 juli kan personer som är helt vaccinerade (fått 2 doser av ett Covid-19-vaccin) komma till vattenparken gratis."

"För att använda denna kampanj måste besökare visa upp sina vaccinationscertifikat vid ingången till vattenparken."

"Mer information kan hittas på Ramayanas officiella hemsida och i deras Line-grupp. Genom att göra det vill Ramayana uppmuntra och stödja vaccinationsprogrammen.”

”Vaccination kommer att vara ytterligare ett steg för vattenparken för att öka säkerheten för sina anställda och besökare. Ramayana tar redan alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa maximal säkerhet.”

"Till exempel kostar vattenfiltreringssystemet i Ramayana mer än 2 miljoner US-dollar. Detta är ett av de mest avancerade och dyra filtreringssystemen i Thailand. I kombination med de senaste forskningsdata och WHO:s uttalanden är Ramayana Water Park en av de säkraste platserna i Thailand."

"Ramayana är villig att arbeta med andra attraktioner, hotell och regeringen för att förbereda turisternas återkomst. Vi är redo att lägga våra hjärtan och själar för att stödja den thailändska turistnäringen på alla sätt vi kan.”

"Vårt team gör sitt bästa för att garantera våra besökare en rolig tid i en säker och rolig miljö." avslutade Andrea Galeazzi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

Sändning
Användarrecension
3 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.