Det thailändska berömda alternativrockbandet "Playground" letar efter potentiella vittnen till sin gitarrists dödsolycka i Bangkok i morse

Bangkok -

Medlemmar av det thailändska berömda alternativa rockbandet "Playground" tillkännagav på sina sociala medier i eftermiddags, den 23 juni, sökandet efter åskådare som kan ha sett en dödsolycka av deras gitarrist, Watchara "Tui" Chaiphan, nära Kallapapruek Road i Bangkok tidigt i dag. morgon.

Den 41-årige gitarristen dödades omedelbart i en trafikolycka runt 7 på morgonen när han körde på en klassisk motorcykel och enligt uppgift kraschade baktill på en liten allmän 50-hjulig lastbil som parkerade längst till vänster i körfältet. Kallapapruek-vägen i Bang Khae-distriktet och välte, bröt omedelbart hans nacke och orsakade så småningom döden.

Enligt Facebook-statusen letade hans kollegor efter alla passerande förare med en främre kamera som kunde fånga händelsen samt ett huvudvittne, som enligt uppgift var en kvinnlig universitetsstudent, som påstås ha kontaktat Watchara och försökt hjälpa honom att ge mer detaljer om händelsen medan polisutredningen pågår.

Pattaya News/TPN Media vill framföra våra kondoleanser till Watchara Chaiphans familj och vänner.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/