The Mall Group marscherar strategiskt framåt mot DIGITAL COMMERCE RETAIL lanserar GOURMETMARKETTHAILAND.COM den ultimata e-commerce supermarket

Följande är ett pressmeddelande, deras uttalanden, skrivande och åsikter är deras egna.

The Mall Group laddar kontinuerligt framåt på sin strategiska färdplan för digital handel, transporterar ett komplett urval av livsmedelsprodukter och matvaror till E-COMMERCE-plattformen, och lanserar GOURMETMARKETTHAILAND.COM webbsajt.

Detta strategiska drag etablerar POSITIONERINGEN av GOURMET DESTINATIONEN I VÄRLDSKLASSEN, den ultimata stormarknaden med standarder i världsklass. Gourmetmarknaden online kommer att vara komplett med kvalitetsprodukter, från basingredienser till de bästa goda maträtterna, både lokalt och internationellt. Höjdpunkten är FRESH PRODUCTS-gruppen och en mängd olika importerade varor.

Supermarkets unika strategi kommer med FOODIE-TAINMENT som erbjuder en ny nivå av shoppingupplevelse som kommer att bli en lösning för varje ny generations livsstil. Denna plattform kommer att ge enkelhet och bekvämlighet med ett klickstopp, för färska kvalitetsprodukter från världens alla hörn, levererade till din dörr i hela landet. 

 

Miss Voralak Tulaphorn: Chief Marketing Officer, The Mall Group Co., Ltd., sade, "Mallgruppen marscherar framåt, banbrytande för att vara FRAMTIDA RETAIL i enlighet med planerna på att omvandla detaljhandeln till en komplett omnikanal som kombinerar ONLINE och OFFLINE tillsammans sömlöst. Detta kommer att tillåta kunderna att få en sömlös shoppingupplevelse som är felfri. Vi kommer aldrig att sluta växa, utveckla och skapa nya tjänster för att komplettera omnikanalplattformen och ständigt stärka den. I år har vi lanserat vår hemsida, WWW.MONLINE.COM, en LIVE PERSONAL SHOPPER-tjänst och Paragon VIRTUAL STORE.

Vi är nu redo att ta med vår gourmetmarknad till en komplett DIGITAL PLATTFORM genom att lansera webbplatsen GOURMETMARKETTHAILAND.COM. Detta kommer återigen att etablera vår POSITIONERING som GOURMET DESTINATION I VÄRLDSKLASS, den ultimata stormarknaden med standarder i världsklass. Gourmetmarknaden online kommer att vara komplett med kvalitetsprodukter, från basingredienser till de bästa goda maträtterna, både lokalt och internationellt. Vi strävar efter att vara ONLINE PREMIUM SUPERMARKET genom den unika strategin, FOODIE-TAINMENT, som erbjuder en ny nivå av shoppingupplevelse.

Detta kommer att bli lösningen för varje ny generations livsstil, vilket ger enkelhet och bekvämlighet med ett klickstopp för färska kvalitetsprodukter, från världens alla hörn, levererade över hela landet till din dörr. Vi kommer att tillgodose varje målgrupp från Gourmetmarknaden, speciellt de som älskar att söka efter kvalitetsprodukter och bara välja det bästa som finns.  

Vi har som mål att trafik ska få in över 3 miljoner sidvisningar/månad under första trimestern av lanseringen av webbplatsen, GOURMETMARKETTHAILAND.COM"

 

herr Supawut Chaiprasitkul; Vice President Supermarket & Food, The Mall Group Co., Ltd., sa: "Webbplatsen, GOURMETMARKETTHAILAND.COM, kommer att visa upp våra styrkor och unika genom "PREMIUM SELECTIONS" för att återigen etablera vår status som GOURMET DESTINATION I VÄRLDSKLASS och NR.1 FÄRSKA PRODUKTER, den ultimata stormarknaden med standarder i världsklass. Det kommer att bli den plattform som har det mest kompletta urvalet av kvalitetsprodukter, inklusive råvaror och god mat från hela världen, med överlägsen kvalitet och garanterad färskhet. Gourmet Market anses vara det ledande thailändska stormarknadsmärket som är välkänt och populärt accepterat av både thailändare och utlänningar för sin unika karaktär i de produkter som erbjuds och de bästa tjänsterna. Därför, när vi går vidare med våra onlinetjänster, är vi fast beslutna att erbjuda samma härliga shoppingupplevelse till våra kunder, både för BUTIKKEN och ONLINEPLATTFORMEN. Huvudstrategin för   GOURMETMARKETTHAILAND.COM ingår:  

  • KOMPLETT PRODUKTPORTFÖLJ en omfattande produktlista som är lösningen för varje målgrupps livsstil
  • O2O SÖMLÖS ERFARENHET en felfri shoppingupplevelse av O2O: OFFLINE TILL ONLINE som innefattar SOCIALA MEDIER genom CHAT & SHOP och ring för att beställa
  • EXTRAORDINÄR UPPLEVANDE UPPLEVELSE speciell shoppingupplevelse med exklusiva reklamkampanjer och njutning från många FOODIE-TAINMENT-upplevelser till en mängd olika POP UP-EVENT
  • LOJALITETSPROGRAM OCH PARTNERPRIVILEGIER ett speciellt lojalitetsprogram exklusivt för över 4.5 miljoner M CARD-medlemmar, som också inkluderar de många speciella privilegierna och kampanjerna från våra gemensamma krafter med samarbetande affärspartners.
  • PERSONALISERING OCH ANPASSNING, LIVSSTILSPIRERAD INNEHÅLL OCH SAMHÄLLSENGAGEMANG, bygga en gemenskap genom intressant innehåll och roliga evenemang som ständigt kommer att inspirera varje kund, vilket inkluderar shopping efter livsstil som länkar ONLINE – OFFLINE sömlöst 

 

Hemsidan, GOURMETMARKETTHAILAND.COM, har samlat en samling kvalitetsprodukter, inklusive råvaror till fina middagar från hela världen, för kunder att shoppa produkter för över 10,000 XNUMX artikel täcker 12 kategorier som är beredda att tillgodose både thailändare och utlänningar. 

 

  • EXKLUSIVT @ GOURMET - EXKLUSIVA produkter från alla hörn av världen, inklusive produkter från Europa, USA, Asien och mycket mer. Det finns ledande varumärken, som Franprix, Well&Good, CACAOLAT, MURAGLIA, CJ, Urbani och mycket mer. Missa inte heller Gourmet Markets SIGNATURE-soppor, gjorda med de bästa ingredienserna, inklusive mantisräksoppa, svampsoppa och laxgräddsoppa. En annan specialitet här är YOU HUNT WE COOK som erbjuder en personlig KOCK in i ditt hem med en mängd olika menyer, som spaghetti carbonara, lax med svampsås, musslor i vitvinssås och mycket mer.          
  • MIN KÖTTFAVORIT – unikt i UTVALGET av kvalitetsnötkött som erbjuds och importeras från de ledande länderna kända för sin nötköttsproduktion, inklusive Japan, Sydkorea, USA, Australien och Nya Zeeland. Stormarknaden täcker varje kvalitet och typ av nötkött, inklusive MATSUSAKA, WAGYU ANGUS och ekologiska gräsmatade kor. Leta också efter JAMES MADISON PREMIUM BUTCHER SHOP, som har några av de bästa samlingarna av premium nötkött och färska korvar, lamm från AUSTRALIEN TASMANIA JM. Vi erbjuder också internationella standarder, lokal förstklassig kvalitet TORKLADRAT nötkött, eftersom vi stödjer våra lokala bönder och mer. 
  • 7 HAVS SKJÖD – vi tar havet till dig med skaldjur från världens 7 hav på ett och samma ställe. Vi erbjuder både färska skaldjur, förpackade varor och ekologiska skaldjur, såsom Loch Duart-laxen, Barramundi-filén, Tigerräkor stl. NO.1 och krabbakött av klass A. Det finns också premium prisvärda kaviarer som erbjuds, såsom Siberian Caviar och Beluga Caviar. 
  • SÄSONGSFRUKTER – de bästa produkterna från källor i Thailand och andra hörn av världen. De läckra och kvalitetsfrukterna är garanterat färska och säkra med accepterade internationella standarder. Gårdarna med dessa frukter är också unika, inklusive Siam Ruby Pomelo, Loong Daeng kokosnötsfarm, gyllene kiwifrukter, blåbär och färska körsbär från USA.
  • GOURMET NATURLIG – en samling produkter för hälsoälskare och miljöaktivister, komplett med EKOLOGISKA produkter som inkluderar frukt och grönsaker, kryddor, färdigmat, SNACKS och bageriingredienser från thailändska märken till import. Det finns också produkter tillverkade av naturliga ingredienser, HEM OMSORG och PERSONLIG VÅRD, och hypoallergena produkter för de extra känsliga konsumenterna eller även kallade SENSITIVE  MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER.
  • OST & CHARKUTERIER – himmelriket för älskare av ost, skinka och kallskuret, samlat från de bästa källorna. Vi erbjuder ett brett utbud från hela världen, inklusive MJUK, HÅRD, BLÅ, CHEDDAR, MOZZARELLA, FETA, FÄRSK OST, Ambrosi, Parmigiano-Reggiano och mycket mer.

    • asiatiska dagligvaror – samla in en samling nödvändiga kryddor och kryddor från välkända marknader i Thailand och utomlands, särskilt populära platser i Asien och Europa. Dessa ingredienser av högsta kvalitet har noggrant valts ut, inklusive färskvaror, torra produkter, hälsoprodukter och ekologiska produkter, såsom Hill Tribe ekologiska ägg och premium räkpasta från Mae Klong.
    • IMPORTERAD CHOKLAD & SÖTSAKER – populära välkända choklad- och konfektyrmärken från många länder runt om i världen, inklusive Japan, Sydkorea, USA, Danmark, Belgien, Frankrike, Italien, Australien och Storbritannien. Det finns kategorier av kakor, kex, kex, godis, nötter och choklad att välja mellan med över 200 varumärken. 
    • KAFI & TE TID – för te- och kaffemissbrukare erbjuder vi fler specialkaffegrupper, kapselkaffe, malet kaffe och specialkaffe. Urvalsprocessen börjar från plantagekällan till malningsprocessen, med över 15 varumärken, inklusive STARBUCKS, DOLCE GUSTO, DUCHESS, ILLY, DAO, DOI CHAANG, YODDOI, WAWEE, SUZUKI, UCC, BON CAFÉ, AROMA och DOITUNG. Dessutom finns det förstklassiga teer, snabbkaffe, 3-i-1-kaffe, både lokalt och importerade varor. 
    • MAMMA & BABY – För gruppen mammor och deras barn täcker vi alla typer av produkter, inklusive produkter i ORGANISKA eller KÄNSLIGA kategorier. Vi erbjuder även mat, konsumtionsvaror, babytillbehör och andra rengöringsverktyg, som Peachy barnmat, Merries tejpblöjor och byxblöjor, Baybee spray för rengöring av leksaker och mycket mer.
  • SKÖNHET OCH PERSONLIG VÅRD – Vi erbjuder produkter som täcker alla kategorier från topp till tå. Dessutom har vi importerat många hårvårdsprodukter från en mängd olika länder, inklusive de från berömda FRÅRSALONGER, exklusivt kl GOURMETMARKETTHAILAND.COM. Se också fram emot en mängd olika hudvårdsprodukter för ansiktet och en mängd olika äkta kosmetiska märken.
  • DET KLUBB VALD – ett urval av djurfoder och en mängd andra husdjursprodukter som inkluderar våtfoder och torrfoder för både hundar och katter. Det finns också en mängd olika snacks och leksaker lokalt anskaffade i Thailand eller importerade från andra länder.  

 

Förutom allt det kompletta utbudet av produkter, kunder som shoppar igenom GOURMETMARKETTHAILAND.COM kommer att uppleva den förtjusande PERSONLIGA TJÄNSTEN som tillgodoser kundens alla behov, inklusive säsongsbetonade presentförpackningar, såsom nyårspresentkorgar och födelsedagspresentkorgar. Vi levererar också över hela landet.

 

Njut av specialerbjudandena under lanseringen. För nya kunder som handlar igenom GOURMETMARKETTHAILAND.COM för första gången:

 - Ange koden "GMFIRST" för att få en extra rabatt på 100 baht vid köp för 500 baht, begränsat till de första 1,000 XNUMX kunderna + fri leverans utan minimiköp, från 25 junith - juli 31st2021 

 - Eller ange koden "GM100"  för att få en extra rabatt på 100 baht, vid köp för 1,000 3,000 baht, begränsat till de första XNUMX XNUMX shoppare, från 14 junith - 31 decemberst2021 

 

Dessutom en speciell fri leveransrätt, utan ett lägsta köpbelopp, inget behov av att ange några koder, begränsat till 1 konto/ 2 privilegier/månad. Kunder kan välja standardleveranstjänsten på 100 baht (eller vanligtvis gratis leverans för 800 baht köp och mer) eller expressleverans på 100 baht (eller vanligen fri leverans för 2500 baht köp och mer). Kunder kan hitta mer information om leveranstiden och leveransvillkoren på webbplatsen,  www.gourmetmarketthailand.com, från 14 junith - 30 septemberth2021  

 

För kunder som vill handla personligen finns dessa produkter även tillgängliga på alla Gourmet Markets 17 filialer, inklusive på The Emporium, EmQuartier, Siam Paragon, The Mall Lifestore Ngamwongwan, The Mall Bangkae, The Mall Bangkapi, The Mall Thapra, The Mall Ramkhamhaeng, The Mall Korat, Terminal 21 (Asok), The Promenade, The Crystal SB Ratchapruek, Ladprao MRT-station, Don Mueng International Airport, Design Village Phutthamonthon Sai 3, People Park Onnut och Bluport Hua Hin. Ett extra specialerbjudande för Thonburi-invånarna, gör dig redo för det nya GOURMETMARKNAD, The Mall Lifestore Thapra som har förvandlats till en europeisk utomhusmarknad på ett område på över 5,000 XNUMX kvm, som erbjuder ett komplett utbud av premiumprodukter från råvaror till fina middagar från hela världen.  

 

Kom och upplev Gourmet Market, GOURMET DESTINATION I VÄRLDSKLAS, nu på GOURMETMARKETTHAILAND.COM, den ultimata stormarknaden i världsklass. Handla från var som helst i hela landet, 24 timmar om dygnet, med lätthet och bekvämlighet, ett enda klick för färskvaror från hela världen. 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/