Sju fly skador efter rasande Chonburi husbrand

FOTO: Pu Kerd Malui

Chonburi –

Sju personer inklusive äldre invånare och barn har rymt från en husbrand i Pan Thong-distriktet under de tidiga morgontimmarna fredagen den 25 juni 2021.

Pan Thong-polisen underrättades om branden från oroliga närboende i ett hus beläget på baksidan av ett buddhistiskt tempel i Bang Nang strax efter midnatt.

Brandmän med flera brandbilar anlände till platsen för att konstatera att branden var kraftigt övertänd i bostadshuset till hälften av cement och halvt trä, vilket skickade böljande rök till natthimlen och lockade en skara oroliga grannar, munkar och bybor.

Det tog ungefär en timme för brandmännen att få kontroll över branden. Huset totalförstördes till följd av branden, men som tur var var det inga personskador eller dödsfall.

Phonpan Sinsap, 35, invånare i hemmet, berättade för The Pattaya News, "Vi sov i huset. Jag hörde någon (en familjemedlem) ropa att huset brann. Jag kände lukten av något som brann och skrek åt min familj att fly. Vi var sju totalt som bodde i det här hemmet. Vi skadades inte men kostnaderna för skadorna har ännu inte beräknats.”

Polisen fortsätter sin utredning för att hitta orsaken till branden och hjälp har getts till familjen för att hitta dem tillfälligt boende och stöd.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.