Prodemokratigruppen "Ratsadon" anordnar loppmarknad på Government House idag för lokala entreprenörer som har drabbats av regeringens senaste Covid-19-beställningar

FOTO: iLaw

Bangkok -

Prodemokratiska aktivister planerade att anordna en loppmarknad idag, den 2 juli, klockan 4 och framåt framför regeringshuset för lokala företag och alla som har påverkats av regeringens senaste order för att förhindra spridningen av Covid-00 .

Ratsadon-gruppen i går eftermiddag, 1 juli, har tillkännagett ett marschrally från Uropong Intersection innan de arrangerar en loppmarknad i regeringshuset klockan 4:00. i morgon.

De bjöd också in alla att delta och sälja sina produkter på demonstrationen för att de ska ha utrymme att tjäna pengar under regeringens Covid-19-beställningar, särskilt stängningen av restauranger och barer/nattliv.

Alla demonstranter rekommenderas att bära ansiktsmasker, tvätta händerna med en alkoholgel och strikt ta social distans under hela protesten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.