Den färgglada Phuket-festivalen har en hel månad med mat, musik och gatukonst

Följande är ett pressmeddelande från Thai Tourism Authority. Deras uttalanden och tankar är deras egna.

Thailands turistmyndighet (TAT) deltar i att hålla den månadslånga "Colourful Phuket Bring Back the Happiness"-festivalen, som börjar med en stor invigning på Patong Beach idag och Phukets gamla stadsdel i morgon.

Festivalen arrangeras också gemensamt av ministeriet för turism och sport och Phuket-provinsen, och har ett underhållande program med fyrverkerier, levande musik, havssporter, konstinstallationer och food truck-mat som pågår ända fram till slutet av juli.

Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa: "Den färgglada Phuket Bring Back the Happiness-festivalen har tidsbestämts att sammanfalla med lanseringen av Phuket Sandbox-programmet i juli, och för att ge det första av vad vi hoppas kommer att vara många, många turister som återvänder till ön med roliga och engagerande aktiviteter att njuta av.”

Dagens invigning på Patong Beach, den mest kända av alla Phukets stränder och en turistfavorit, pågår från kl. 15.00. vidare med lokala food trucks som serverar utsökt mat att prova. Från 19.30 till 20.00. Fyrverkerier och underhållning av eldshower lyser upp kvällen på ett bländande sätt.

Morgondagens invigningsaktivitet omfattar en "projektionskartläggning" ljus- och ljudshow kl. 19.30-20.00. på Peranakannitat Museum Phuket, som ligger i hjärtat av Gamla stan i korsningen mellan Phuket och Phang Nga Roads.

'The Colorful Phuket Bring Back the Happiness' Festival kommer sedan att hållas enligt följande schema, på olika platser runt ön:

Vecka 1 (3-9 juli): Färgglada konstinstallationer och återvunnen konstutställningar på Patong Beach och Old Town District tillsammans med lokala food trucks och minikonserter.

Vecka 2 (10-16 juli): Surf- och havssportaktiviteter med färgglada fotogena skärmar och fantastiska strandvibbar på Kata Beach och solnedgångsyoga vid Promthep Cape.

Vecka 3 (17-23 juli): Digital konstinstallationer och gatumusik på Patong Beach.

Vecka 4 (24-31 juli): Projektionskartläggning av konst och gatumusik i Gamla stan.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/