Pattaya får äntligen sin första Taco Bell, som öppnar måndagen den 5 juli

Pattaya, Thailand-

  Efter månader av "Coming Soon"-skyltar på Beach Road i Pattaya, öppnar områdets första mycket efterlängtade (åtminstone av vissa, att döma av kommentarer på våra sociala medier) Taco Bell mexikanska snabbmatsrestaurang måndagen den 5 juli 2021 i Pattaya.

Pattaya-filialen finns på bottenvåningen i Royal Garden Shopping Mall på Beach Road bredvid Burger King under gigantisk ny reklam och är lätt att hitta. De är också tillgängliga för leverans från och med måndagen den 5 juli på Foodpanda och Grab.

Taco Bell, en extremt populär mexikansk snabbmatsrestaurang i Amerika, hade varit öppen i Bangkok-området i flera år och expanderat stadigt med åtta filialer i Bangkok och en i närliggande Nonthaburi. Pattaya-filialen är den första stora expansionen utanför Bangkok-området och en del av varumärkenas övergripande plan att expandera ytterligare i Thailand.

Även om vissa kan ifrågasätta expansionen baserat på den nuvarande situationen i Pattaya på grund av Covid-19, är de som är associerade med Taco Bell ganska övertygade om att restaurangen kommer att bli en framgång i Pattaya, särskilt när städernas världsberömda nattliv och underhållning tillåts öppna igen och turister återvänder. I Amerika har varumärket blivit särskilt populärt bland sena nattbarer, pubar och nattlivsbesökare.

Enligt Yum! Brands Inc, moderbolaget till Taco Bell, företaget har sett enorma framgångar i Bangkok, både från utländska medborgare som är bekanta med deras framgångar i USA men också med lokala thailändska invånare som njöt av kryddigare specialiteter på menyn som inte finns i USA . Och ja, Taco Bell har nötkött, en vanlig fråga om när de från början lanserades i Thailand var detta inte en vanlig meny men nu är det.

Med deras egna ord, Taco Bell Corp., ett dotterbolag till Yum! Brands, Inc., (Med andra tungviktsrestauranger i Thailand som KFC och Pizza Hut) är en världsberömd mexikansk-inspirerad restaurangkedja som serverar anpassningsbara tacos, burritos och andra specialiteter med djärva smaker, kvalitetsingredienser, banbrytande värde och klassens bästa kundservice till över 42 miljoner kunder varje vecka över hela världen. Det finns för närvarande över 600 Taco Bell-restauranger i 30 länder utanför USA, och över 7,000 XNUMX restauranger över hela USA, med expansionen som fortfarande fortsätter på internationella marknader.

Som en del av deras öppning erbjuder de gratis mjuka/knasiga tacos vid köp av valfritt kombinationsset fram till den 31 juli enligt annonser på sociala medier.

 

Några bilder från Royal Garden Plaza Pattaya

 

Sändning
Användarrecension
4 (4 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/