Pressmeddelande - Fira "7.7 Mega Sale" med Thai Vietjet från bara 5THB

Följande är ett pressmeddelande. Deras uttalanden är helt deras egna.

(Bangkok den 5 juli 2021)  – Thai Vietjet lanserade idag sin exklusiva kampanj “7.7 Mega Sale” för att fira shoppingfestivalen 7.7, och erbjuder specialpriser från 5THB (ej inklusive skatter, avgifter och tilläggstjänster) för resor på flygbolagets hela inrikesflygnät. Specialpriserna är tillgängliga för bokning från 5 – 9 juli 2021 med en reseperiod från 19 juli – 31 december 2021 (exklusive helgdagar) kl. www.vietjetair.com.

Kampanjpriserna finns tillgängliga på www.vietjetair.com, tillämpade på alla Thai Vietjets inrikesflyg i Thailand från Bangkok (Suvarnabhumi) till Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Udon Thani, Hat Yai, Khon Kaen, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani och Surat Thani. Biljetterna finns också tillgängliga på alla andra distributionskanaler inklusive www.vietjetair.com, mobilappen "Vietjet Air", via Facebook på facebook.com/VietJetThailand genom att klicka på fliken "Bokning", samt resebyråer och bokningskontor . Betalning kan enkelt göras med ‘True Money Wallet’ och internationella betal-/kreditkort.

Efter att ha åtagit sig att tillhandahålla den högsta säkerhetsnivån med kontinuerliga ansträngningar för att erbjuda alla möjliga kontaktkanaler för att på bästa sätt stödja sina passagerare under det pågående Covid-19-utbrottet, har flygbolaget tillkännagett den ytterligare policyn för passagerare som har biljetterna på Thai Vietjets inrikes nätverk, som bokade biljetter och betalade senast den 31 maj 2021, med ett resdatum mellan 1 och 31 juli 2021, kan välja ett av följande alternativ:

  1. Gratis byte av flygdatum för en gång. Det nya resedatumet måste infalla senast den 31 oktober 2021 och i mån av tillgänglighet. Omdirigering är inte tillämplig.

(Passagerare, som bokade biljetter via flygbolagets webbplats https://skyfun.vietjetair.com/, kan byta flyg bekvämt genom funktionen "Manage Booking" på flygbolagets webbplats https://skyfun.vietjetair.com/searchreservation )

  1. Behåller värdet på biljetten som Credit Shell, vilket är giltigt i 3 månader från det ursprungliga resedatumet.

Passagerare som har resdatum faller inom ovannämnda period och vill kontakta flygbolaget (minst 72 timmar före den ursprungliga avgångstiden) för support, välj ett av kommunikationsalternativen nedan:

  1. Hantera själv bokning av passagerare på skyfun.vietjetair.com/searchreservation
  2. Genom E-Form: https://bit.ly/2L6Yv4z
  3. Av Line Official: @Thaivietjet
  4. Via e-post: vz.support@vietjetair.com
  5. Via livechatt kl https://skyfun.vietjetair.com/

Som svar på den nya vågen av covid-19 fortsätter Thai Vietjet beslutsamt flygtjänster för passagerare att resa på hela sitt nätverk eftersom flygresor är ett av de säkraste resealternativen under covid-19. Utnämnt till det snabbast växande lågprisflygbolaget i Thailand 2020 av The Global Business Outlook Award, har flygbolaget strikt utfört desinfektion av flygplan dagligen i hela sin flotta i enlighet med det thailändska folkhälsoministeriet.

# # #

Om Vietjet:

Det nya flygbolaget Vietjet har inte bara revolutionerat flygindustrin i Vietnam utan också varit ett banbrytande flygbolag över hela regionen och runt om i världen. Med fokus på kostnadshanteringsförmåga, effektiv drift och prestanda erbjuder Vietjet flygmöjligheter med kostnadsbesparande och flexibla priser samt diversifierade tjänster för att möta kundernas krav.

Vietjet är en fullfjädrad medlem i International Air Transport Association (IATA) med certifikatet IATA Operational Safety Audit (IOSA). Som Vietnams största privata flygbolag tilldelades flygbolaget den högsta rankingen för säkerhet med 7 stjärnor 2018, 2019 och 2020 av världens enda webbplats för säkerhet och produktbetyg airlineratings.com och listades som en av världens 50 bästa flygbolagen för sund finansiering och drift av Airfinance Journal 2018 och 2019. Flygbolaget har även utsetts till bästa lågprisbolag av kända organisationer som Skytrax, CAPA, Airline Ratings och många andra.

Thai Vietjet samarbetar med Vietjet för att utöka sitt flygnätverk och ge fler möjligheter för resenärer i världen att upptäcka Thailand och många andra länder. För närvarande trafikerar flygbolaget 14 inrikesrutter från Bangkok till Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Hat Yai, Khon-kaen, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani, Surat Thani, Udon Thani plus direktflyget från Chiang Rai till Phuket, Hat Yai och Udon Thani, direktflyg från Chiang Mai till Nakhon Si Thammarat, 8 rutter som förbinder Thailand och Vietnam som Bangkok till Da Lat/Da Nang, och fler internationella rutter från Thailand till Kina.

Mer information på www.vietjetair.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/